|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Nέο TRIUMPH TROPHY
http://www.motorcyclenews.com/MCN/Ne...phy-spy-shots/
Το σημαντικότερο νέο, βέβαια, είναι ο καινούριος κινητήρας που θα εξοπλίσει το νέο μεγάλο TIGER (1100?, 1200?) με απώτερο σκοπό την απευθείας αντιπαράθεση με το R1200GS. Προβλέπεται μέγα μαλλιοτράβηγμα στις κατηγορίες ON-OFF!!! ΕΡ: Tα japannia πότε θα ξυπνήσουν??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nέο TRIUMPH TROPHY
αυτό δεν είναι triumph! είναι ένα rt.......
είχαμε που είχαμε το adv800 ,άντε τώρα να μπαλώσεις την κατάσταση Αίσχος! που έλεγε και ο Σταυρίδης αυστηρά χωρίς σούρσιμο και απότομα..αίσχος! τι θα γίνει..εκεί στο εργοστάσιο δεν θα προσλάβουν κανέναν σχεδιαστή γμτ?? |
|
|||
|
|||
To αντιθετο ειπα εγω οταν πηρα το RT to '96 (που εχω ακομα στον σταβλο μου). Aυτο (ελεγα) ειναι TROPHY! Eπαιζαν τοτε και τα δυο και κατεληξα στην Μπεμπα (η δευτερη μου μετα το R90S). Triumph Trophy του '91. RT του '96 (οχι το δικο μου). |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και τωρα που το σκεφτομαι, πιο πολυ για Honda Pan European μου μοιαζει παρα για RT :
|
|
|||
|
|||
Crazy artist ... merci πολυ.
Θα το σφηριξω σε μερικους φιλους στο εξωτερικο που ενδιαφερονται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τίποτα φίλε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πιο αστείο απ'όλα ήταν, ότι μετά απο μερικές μέρες αφ' ότου την πήρα, ένα απο τα περιοδικά του χώρου, ΜΟΤΟ, 2Τ 0-300 - δεν θυμάμαι, είχε σαν εξώφυλλο τις 10 χειρότερες μοτο της δεκαετίας, και δέσποζε το TROPHY. Βέβαια εμφανισιακά μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το RT τότε, και φυσικά ένα μεγάλο κριτήριο ήταν η ιπποδύναμη.... ας πρόσεχα. Last edited by gepol; 18-11-2010 at 07:13. |
|
|||
|
|||
Υπάρχει η σχετική κλωνοποίηση έχει κάτι από όλα . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βεδουίνε,πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου για την ομοιότητα των μοντέλων. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW GS Trophy Tunisia 2008 | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 28-09-2010 23:24 |
BMW MOTORRAD GS Trophy Africa 2010 | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 20-09-2010 23:02 |
GS Trophy... | LuckyExplorer | Χωμάτινες εξορμήσεις | 1 | 25-02-2010 16:01 |
GS Trophy Race | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 19-10-2009 23:23 |
GS TROPHY 2008 με gs800 | danaos | Διάφορα | 7 | 24-02-2009 20:59 |