|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε...
Λοιπών παιδιά είπα και εγώ να ανεβάσω το ταξιδιωτικό που έκανα τον Σεπτέμβριο του 2011, με προορισμό Βουλγαρία - Ρουμανία - Μολδαβία - Ουκρανία - Ρωσία.Το δεύτερο μεγάλο ταξίδι που έκανα με μηχανή και σίγουρα όχι το τελευταίο.Αυτό το ταξιδιωτικό είχε από όλα, αν επιτρέπεται ο όρος, και ευχάριστα και δυσάρεστα.
Πάρτε ένα μικρό δείγμα.... Έτσι να σας ανοίξει η όρεξη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε...
Καλά το πάς για ρίξε καυσιμο!!!
|
|
|||
|
|||
Και επειδή εγώ δεν το έχω και τόσο με την συγγραφή ταξιδιωτικών ανέλαβε να το ανεβάσει ο συνταξιδιώτης μου σε γειτονικό φόρουμ.
Ορίστε και το λινκ: Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε... |
|
|||
|
|||
και γ@μώ τις εκδρομές!!!
ΩΡΑΙΟΙ!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καποιες κακιες γλωσσες λενε οτι δεν εβαλε τις φωτο γιατι η παντοφλια θα ειναι ανευ προηγουμενου και εχει ηδη ετοιμη την αγγελεια πωλησης της μηχανης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τουριστριες ειναι??? Ντοπιες ειναι??? Θα σε γελασω!!!!!
Το τελος ειναι σοκαριστικο. Εμεινα ανεκφραστος και διαβαζα και ξαναδιαβαζα για να μπορεσω να το χωνεψω. Απιστευτο..... Εχω σοκαριστει και δεν ξερω τι να γραψω...... Κριμα και αδικο........ |
|
|||
|
|||
Οι τουριστριες ειναι με flat οι ντοπιες με ψηλοτακουνα!!!
Οσο για το τελος απλα δεν σχολιαζω γιατι καθε φορα χαλιεμαι και σκεφτομαι διαφορα.....αν ειναι γραπτο να γινει το κακο οτι και να κανεις...δυστυχως αλλος αποφασιζει για εμας. |
|
|||
|
|||
Το διαβασα ολο μονοκοπανια...
Τα συναισθηματα αναμεικτα.... Υπο αλλες συνθηκες θα ηταν ενα ταξιδι αξιομνημονευτο.... Αλλα δυστυχως αλλα σχεδια κανουμε εμεις και αλλα η ζωη μας επιφυλασσει.... |
|
|