|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Άρδας : Συνάντηση Νέων 2010
Με την ευκαιρία της εγγραφής μου να σας προτίνω και την συνάντηση νέων του Άρδα που γίνεται κάθε χρόνο στα παράλια του ποταμού Άρδα στο χωριό καστανίες του δήμου Νεας Βύσσας 20χλμ από την Ορεστιάδα στον Έβρο.Είναι ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ με διάφορους καλυτέχνες και πάρα πολύ όμορμα τοπία για να επισκευτεί κάποιος.
Πληροοφορίες για την πρόσβαση στο μέρος αλλά και το τι συμβαίνει εκεί μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνοσης το οποίο είναι το παρακάτω: Ardas 2010 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άρδας : Συνάντηση Νέων 2010
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!
Σε ευχαριστούμε Στέφανε! |
|
|||
|
|||
Ωραίο σημείο ρε φίλε!Ήμουν φαντάρος στα Ρίζια.Θέλω κάποια στιγμή να ξαναπάω αλλά φέτος δυστυχώς δεν μπορώ.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
|
|
|||
|
|||
Έχω μοτοπάει κάμποσες φορές στη περιοχή εκει, το μέρος είναι άπαιχτο... τι Άλπεις και τι Ελβετίες εκεί να δεις πράσινο και φύση.....
Αν μπορούσαμε από δω κάτω θα 'ρχόμασταν μια μοτοβόλτα... καλά να περάσουν όσοι τα καταφέρουν να πάνε.. |
|
|||
|
|||
Παιδιά το φεστιβάλ ξεκινάει σήμερα και θα είναι μέχρι την κυριακή!Αν κάποιος έρθει PM να αλλάξουμε τηλ και να ποιούμε καφεδοτσιμπυρόνια!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
θα ερχομουν για ακομη 1 φορα αλλα .... δεν βολευει
|
|
|||
|
|||
Το φεστιβάλ ξεκίνησε και ήταν πολύ όνομφα χθες βράδυ παρέα με τους Staventi και την καταπληκτική IVI τους!!!
vincet το σάββατο είδα ότι θα έχεις στην κομοτηνή BMWδακια για Istanbull ε?αν είναι ρίχτε κανα ΠΜ για coffee!!! |
|
|||
|
|||
την κυριακη θα ξεκινησουμε για Κωνσταντινουπολη προλαβαινεις να ετοιμαστεις και να ερθεις μαζι μας αντε αρχιζε να γεμιζεις τα πλαινα
|
|
|||
|
|||
Κυριακή θα κατέβω χαλκιδική πάντως thanxs για την πρόταση!Σάββατο όμως αμα είναι τα παιδιά μεσημεράκι κομοτηνη ένα καφε τον πίνω!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνάντηση στον Βόλο 28/7 εως 6/8 | gandreas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-07-2010 00:05 |
Συνάντηση Βολιότικη με τα συνοδείας κρασομεζέδων | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 21-05-2010 23:30 |
Συνάντηση Βολιωτών | Fuji | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 14-05-2010 20:25 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 20:39 |
Πανελλήνια Συνάντηση Enduro !!!!!!!! | riko46 | Αγώνες | 3 | 28-09-2009 01:11 |