|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;;
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΆΝΝΗΣ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ).
ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΙς ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΠΕΜΠΑ" ΜΟΥ (1200GS). ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;;
σε θελουμε,σε θελουμε!!!καλως ηρθες!!!
|
|
|||
|
|||
ΟΧΙ....
... μόνο σε θέλουμε αλλά όπως γνωρζεις καλά, όλοι χωράνε σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που λέγετε BMW GS αλλά και γενικότερα μοτοκίνηση. ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ και ελπίζουμε να σε δούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις. |
|
|||
|
|||
καλως τον
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Γιάννη στην μεγάλη παρέα του GS Forum.
Όπως έχεις ήδη διαπιστώσει είμαστε μια συντροφιά με ενεργή συμμετοχή στον χώρο της μοτοσυκλέτας γενικά αλλά και στον χώρο της BMW ειδικότερα. Όλοι μας (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) τραβάμε το λούκι μας καθημερινά κι' έχουμε αυτήν εδώ τη γωνιά του διαδικτύου να ξεσκάμε λίγο τις ώρες της χαλάρωσης. Νά' σαι καλά φίλε και σε περιμένουμε εάν και όταν μπορέσεις να έρθεις και να γνωριστούμε και από κοντά σε μια από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας! |
|
|||
|
|||
καλως ορισες Γιαννη μας.
|
|
|||
|
|||
Καλος τον!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Γιάννη! Θα τα λέμε και ελπίζουμε και να τα κάνουμε.........
τα χλμ και τα παρεάκια μαζί! |
|
|||
|
|||
Για σου φιλε καλός ήρθες στην παρέα μας καλά όμορφα και πολα χιλιομετρα να εχεις
|
|
|||
|
|||
καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 66 | 23-02-2009 17:34 |
Κ.Ο.Κ....Τι προβλέπει το άρθρο 38-ΠΕΖΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 20-02-2009 22:35 |
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ.......... | wet & dirty | Νέα μοντέλα BMW | 19 | 12-02-2009 11:52 |
ΚΑΙ ο Σώτος από εδώ !!! | sotos | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-02-2009 03:24 |
.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! | BATIGOL | Χιούμορ | 7 | 12-01-2009 20:24 |