|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μοτοσικλέτα Ferrari
ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μοτοσικλέτα Ferrari 23-12-2008 Όχι, η ιταλική εταιρεία δεν αποφάσισε να εισέλθει στο χώρο της μοτοσικλέτας και να βγάλει στην παραγωγή το εν λόγω μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα concept bike που εμπνεύστηκε ο Ισραηλινός φοιτητής ενός τμήματος σχεδίασης, Amir Glinik. Πήρε τον V12 κινητήρα της Ferrari Enzo, αφαίρεσε τους 8 κυλίνδρους και απέμεινε ένας V4 με χωρητικότητα 2.000 κ.εκ. με σκοπό να κινήσει αυτή την πρωτότυπη μοτοσικλέτα. Ο μεγάλος όγκος του όμως είχε σαν αποτέλεσμα να μακρύνει αισθητά και το μεταξόνιο. Χωρίς να έχουμε λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούμε να σχολιάσουμε κοιτώντας τις φωτογραφίες ότι η Ferrari δύσκολα θα έβγαζε στην παραγωγή τέτοια μοτοσικλέτα. Είναι ξεκάθαρο ότι με τη συγκεκριμένη σχεδίαση δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την σπορ φιλοσοφία της εταιρείας. Ο κινητήρας είναι υπέρ το δέον μεγάλος σε διαστάσεις και βάρος για οποιαδήποτε μοτοσικλέτα (εκτός μοντέλων cruiser) και το μεταξόνιο υπόσχεται οδική συμπεριφορά “χελώνας”. Σίγουρα η Ferrari αν αποφάσιζε κάποια στιγμή να πειραματιστεί με τις μοτοσικλέτες θα ακολουθούσε διαφορετικό δρόμο, όπως έκανε για παράδειγμα η BMW με το καινούριο supersport μοντέλο της S1000RR. Κείμενο: Χρήστος Σώκος Last edited by KostasGS; 14-01-2009 at 03:48. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μοτοσικλέτα Ferrari
Μπράβο στον φοιτητή !!!!
Πρέπει να έχει τρομερή φαντασία ...
|
|||
|
|||
την έχω τρέξει σε αγώνες αυτη την μοτό.........στο facebook!!!!
|
|
|||
|
|||
Kai εγώ την έχω τρέξει ....στον ύπνο μου
|
|
|||
|
|||
ωραία...θα ανταλάξουμε αποψεις για το πως παει???? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Κώστα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου Νίκο .
. |
|
|||
|
|||
Έκτρωμα....
|
|
|||
|
|||
πολύ... γυμνό βρε παιδί μου...
και πιό πολύ φουτουριστικό!!! |
|
|||
|
|||
....κακα τα ψέματα αν εξαιρέσεις το χρώμα και το σηματάκι ολα τα υπόλοιπα είναι ..... "άνοστα"!!!
....ζαντες ,πιρούνια ,ψαλίδια, σελα ουρα ...ολα χωρις γουστο!!!! .... θα μου πεις γουστα ειναι αυτα!!! .... ολα καλα λοιπον! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην Ferrari από το 2011 ο Αλόνσο! | skippybi | Αυτοκίνητο | 2 | 07-01-2009 23:09 |