|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λάμπες H7 OSRAM με 3 χρόνια εγγύηση !!!!
Παιδιά στην Καλλιρόης βρήκα λάμπες H7 OSRAM με 23.80 ευρώ το σετ των δύο H7 ULTRA LIFE 12V 55W PX26D 64210ULT 499L
που στο κουτί δηλώνει UP ΤΟ 3X LIFETIME KAI 3 YEARS OSRAM QUARANTEE. Τις πήρα να τις δοκιμάσω γιατί ότι άλλο εχω φορέσει διαρκεί 6 με 8 μήνες το πολύ, ανεξαρτήτως τιμής. Για να δούμε ισχύει ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάμπες H7 OSRAM με 3 χρόνια εγγύηση !!!!
Απόσπασμα:
Τι λέει η Osram: Here's how the guarantee works OSRAM ULTRA LIFE headlamps that fail to work properly as a result of a product defect in non-commercial applications during the 3-year period are covered by the OSRAM guarantee. Please note: The guarantee applies only to countries with customer service addresses listed here. To receive a replacement, please send the defective lamp in a protective package along with your cash register receipt and postage paid by the sender to the OSRAM contact address in your area. Your statutory rights to non-defective goods remain unaffected. |
|
|||
|
|||
Αν ισχύει αυτή η εγγύηση... πάω σήμερα να αγοράσω... για τα προβολάκια μου που δεν είναι Xenon... είναι ό,τι πρέπει !!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά το κατάστημα είναι Φραντζή 7 μεταξύ Σταυρό του Νότου και Καλλιρόης. Ο έμπορος μου είπε οτι αν κρατήσω την απόδειξη ή εγγύηση ισχύει.
Πάντως και 2 χρόνια να κρατήσει εγώ θα είμαι ευχαριστημένος με αυτή την τιμή. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η7 φοράς?? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φθαρμένα grip και εγγύηση | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 15-09-2011 17:17 |
Η Μεσόγειος γέμισε με νερό σε δύο χρόνια | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 18-12-2009 21:05 |
Λάμπες Philips | syan | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 28-11-2009 23:56 |
Εικοσι δύο χρόνια δεμένες με αλυσίδες σε ένα δωμάτιο... | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 28-10-2009 23:24 |
BMW R1200 GS υπεράριστο με εγγύηση Παναγιωτόπουλου 9350 €! | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 24 | 01-03-2009 03:03 |