|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου κατέστρεψαν την βαλίτσα
Πριν από λίγο και ενώ δούλευα στο γραφείο, άκουσα τον συναγερμό της μηχανής και αμέσως πετάχτηκα έξω. Η αλουμινένια βαλίτσα της Adventure ήταν πεταμένη σε τεμάχια στο δρόμο και στραβωμένη, το μπαράκι της βάσης της βαλίτσας στραβωμένο επίσης, τα πράγματα που είχα μέσα σκορπισμένα παντού και ο αλήτης που την κατάστρεψε περνώντας με το αυτοκίνητο άφαντος...
Από αύριο ψάχνω για μεντεσέδες, κλειδαριές και πλαστικά εξαρτήματα γενικώς. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μου κατέστρεψαν την βαλίτσα
Δηλαδή ρε Πάνο, τί ήταν ???
Διάρρηξη ή ατύχημα ???
|
|||
|
|||
Το κέρατο μου μέσα . |
|
|||
|
|||
την χτυπησε αμαξι ?η πηγαινε για κλοπη ?
|
|
|||
|
|||
Πέρασε αμάξι και την χτύπησε. Πρέπει να ήταν φορτηγό με ραλίστα οδήγό, γιατί τα ΙΧ δεν έχουν το ύψος, ούτε προεξέχουν τόσο. Ευτυχώς δεν έπεσε η μηχανή να έχουμε πιο μεγάλα κλάματα. Βέβαια τυχόν άλλες ζημιές θα τις δω αύριο το πρωί με το φως.
|
|
|||
|
|||
τι παπαρες κυκλοφορουν ρε ####το....
|
|
|||
|
|||
κριμα ρε Πανο ευτηχως δε σου εκανε πιο χοντρη ζημια ....τι να πω κανουνε τη μ@λ@κι@ και μετα τον κινεζο....
|
|
|||
|
|||
Μπορει να μην ειναι και τοσο νομιμο, αλλα εγω για αυτον το λογο τη μηχανη την παρκαρω παντα μονο στο πεζοδρομιο.
|
|
||||
|
||||
Πως είναι δυνατόν, να ξεκούμπωσε η βαλίτσα
κ να μην έπεσε η μηχανή ???
|
|||
|
|||
Οπως βλέπω την βαλίτσα τώρα το σημείο επαφής ήταν ελάχιστο και προφανώς ο μάπας έτρεχε. Τα πλαστικά της βαλίτσας σπάζοντας και το μπαράκι λυγίζοντας, απορρόφησαν την πρόσκρουση και η μηχανή μάλλον κοντράρισε στο πεζοδρόμιο και στο στάντ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
του χρονου θα ταξιδεψω μ'αυτο... | klagenfurt | Χιούμορ | 9 | 10-08-2011 18:01 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 06:26 |
Κατάστρεψα τη ζελατινα στο κράνος. | giotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 14-01-2010 21:13 |
Το ...ζήλεψα | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 23 | 22-01-2009 14:18 |
Πρόβλεψη | syan | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 18-01-2009 02:07 |