|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του!
το Σαββατο,αφου ειχε αποφασιστει η αγορα ενισχυτη κιθαρας για τον μικρο, μαρκας και μοντελου,και μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκαμε οτι ο πιο φτηνος ηταν σε καταστημα μουσικων ειδων στην Θεσσαλονικη.
πηγαινωντας στο καταστημα ο πωλητης συμφωνησε οτι κανουμε την καλητερη αγορα...... και απο εκει και περα αρχιζει μια παραξενη συμπεριφορα απο ολους στο καταστημα,ο πωλητης αφου εχει δωσει εντολη τηλεφωνικος να ετοιμασουνε τον ενισχυτη προσπαθει να με κρατηση στον 5ο οροφο μεχρι να τελειωσουνε,εγω κατεβαινω με το ασανσερ γιατι εχω παρκαρει παρανομα και θελω να δω το αυτοκινητο, και ακουλουθει απο πισω ο πωλητης,λεγωντας μου οτι απο κατω ειπανε να μην κατεβουμε ακομη! αναρωτιεμαι τι μπορει να συμβαινει.......και φτανοντας στο ισογειο οταν μας ειδε ο υπευθηνος τον κανει νοημα να με απασχολησει,.......ερχεται ο ενισχυτης απο το υπογειο στο κουτι του και τον βαζουνε σε σημειο που να μην βλεπω, λεγωντας οτι θα τον ανοιξουνε για να τον ελεγξουν. σε 2 λεπτα μου λενε οτι ειναι οκ και πληρωνω,μου δινουν απλη αποδειξη ταμιακης 319 ευρω και ρωτοντας για εγγυηση μου λενε 1 χρονο. αφου εχω σκασει τι μπορει να εχουνε κανει,και αναρωτιοντας γιατι δεν το κανανε αλλη μερα μονοι τους,σταματαω πιο κατω και τον ανοιγω, διαπιστωνω οτι τελικα πηρανε την ταμπελιτσα με τον bargode απο το κιβωτιο,και το αυτοκολητο απο τον ενισχυτη με τον bargode η τον κωδικο του γιατι φενεται το σημειο που το ξεκολησανε το χαρτακι.τον περνω τηλεφωνο και μου λεει ολα οκ μην ανυσηχεις....... τελικα πρεπει να ανυσηχω η οχι? και στην τελικη αναλυση γιατι να τα παρουνε? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του!
Μπας και σου φορτώσανε κανενα εκθεσιακο?
σου φαινετε (οπτικα ) ολοκαινουριο...η |
|
|||
|
|||
γεια σου Βασιλη!
οχι ειναι καινουργιος,απλα σκισανε την σακουλα στο σημειο που ειναι το ταμπελακι για να το παρουνε. φοβαμαι μηπως εχω προβλημα με εγγυηση, η μηπως ειναι χωρις χαρτια και μπλεξω αργοτερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα ρωτήσω φίλο με μουσικά είδη. (χώρα κατασκευής, π@ραεισαγωγές) |
|
|||
|
|||
ρωτα ρε Νικο,ειναι MARSHALL MG-100 DFX
απο Ινδια λεει. Last edited by AntonisKitoudis; 05-12-2011 at 19:52. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλόπαιχτος να 'ναι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαλλον ετσι θα ειναι,και αν χρειαστει εγγυηση να το καλειψει ο ιδιος. ευχαριστω παντος.και χρωσταω τσιπουρο στον Παπαδη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λ.........Σ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ 5 ΟΡΟΦΟΣ
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..............................ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ...ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ |
|
|||
|
|||
Ειναι το γωνιακο στο FIX???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι... | Nondas | Ελλάδα | 14 | 13-10-2011 15:51 |
Νόμοι που πρέπει να γνωρίζετε | MARK | Χιούμορ | 10 | 28-12-2010 16:25 |
Γυαλιά ηλίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | skippybi | Υγεία | 8 | 14-05-2009 16:03 |
Γρίπη των χοίρων: Όσα πρέπει να γνωρίζετε | skippybi | Υγεία | 7 | 29-04-2009 02:46 |