|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW - HONDA μια αγαπη γεννιεται και μαλιστα αδελφικη
Χαιρετω τους φιλους μου ειμαι ο Νικος αδελφος του Dionisis εχω το varadero mk2 και πιστευω να με θελετε στην παρεα σας...... με καποιους εχω γνωριστει στη εκδρομη στην Βυτινα ......... Χειροκροτώ την προσπάθεια που κάνετε για ένα πολύ <ΦΙΛΙΚΟ> φόρουμ……. ευχή μου να συνεχίσετε έτσι……… ας είναι ο στόχος μας περισσότερες ώρες και περισσότερες ευκαιρίες παρέα με το μεράκι μας….. παρέα με το Όνειρο που μας ακολουθεί παντού την ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ για την μηχανή .Καλά χλμ σε όλους μας ……..Καλός σας βρήκα ……..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW - HONDA μια αγαπη γεννιεται και μαλιστα αδελφικη
Καλως το 'νε!!! Καλη διαμονη να εχεις!!
Σημ. Σαν πολλοι Χόντακες και δη Βαραντεριδιδες μαζευτηκαμε!!!! |
|
||||
|
||||
Φίλε Νικόλα,
καλωσόρισες κ επίσημα στο GS Forum !!! Στην Κεφαλονιά που γνωριστήκαμε, μου άφησες τις καλύτερες εντυπώσεις ..... Δεν γινόταν διαφορετικά βέβαια, μια κ είσαι αδερφός του Διονύση .... Καλή διαμονή κοντά μας και καλές βόλτες με την Vara σου .... .
|
|||
|
|||
καλος το αλλο μου μισο .........καλος ηρθες και καλα να περναμαι αδελφε.........
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες νικο!εμαθα οτι παιρνεις συνεχεια για βολτα την μηχανη του διονυση,οποτε υποθετω οτι σε λιγο θα αλλαξεις μηχανη και θα γινεις κι εσυ δικος μας!
με το καλο βρε! |
|
|||
|
|||
με ΜΚ2 μιλάμε;
("μπόλτον δέρνουμε;") |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
....μποχουμ.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ...... ...ασε που σε λιγο θα απειλειται η πλειοψηφια των BMW στο φορουμ! |
|
|||
|
|||
Φίλε Νικόλα,
καλωσόρισες............................ |
|
|||
|
|||
καλώς μας ήρθες και επίσημα φίλε Νίκο!!!
καλά να περνάμε και καλές βόλτες!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mitsubishi Triton και δώρο… μια κατσίκα | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 11-07-2009 14:27 |
Tί λέει μια γυναίκα και τί ακούει ο άντρας | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-06-2009 14:07 |
Η πρωτη μου μεγαλη αγαπη | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 12-06-2009 13:31 |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 02:10 |
Honda Civic Type R-R: Πανάκριβο και... σπάνιο | arisxios | Αυτοκίνητο | 0 | 20-12-2008 15:00 |