|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων στη Μόνζα
Και ενώ είναι σε εξέλιξη ο σημερινός αγώνας της F1 στο "Ναό της Ταχύτητας", όπως αποκαλούν οι Ιταλοί τον αυτοκινητόδρομό τους στο προάστιο του Μιλάνο στη Μόνζα, και ήδη έχει γίνει μια περιπετειώδης εκκίνηση, φέτος το καλοκαίρι τυχαία και χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, περάσαμε για μια επίσκεψη από εκεί κατά τη διάρκεια του "καλοκαιρινού" μας ταξιδιού στην Ιταλία - Γαλλία.
Για μεγάλη μου τύχη, την επομένη της επισκέψεώς μας, γινόταν το 59ο Πανευρωπαϊκό Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για μεγάλη μου ατυχία, δεν θα ήμασταν την επομένη εκεί! Μετά από ειλικρινή εξέφρασή μου προς τους διοργανωτές περί του ενδιαφέροντός μου για τα "εκθέματα", χωρίς να έχω την ιδιότητα του δημοσιογράφου ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού, μας άφησαν ελεύθερα, εμένα και τη φωτογράφο μου, να περιδιαβούμε όλα τα πιτς και τα αυτοκίνητα που το ετοίμαζαν για τους αυριανούς αγώνες! Το θέαμα για μένα ήταν ανέλπιστο! Διάβαζα μάρκες και έβλεπα αυτοκίνητα που τα θυμόμουν από τις κάρτες που συλλέγαμε σαν πιτσιρικάδες μέσα από τις σοκοφρέτες που αγοράζαμε και ανταλλάσσαμε μεταξύ μας! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη για το θέαμα! "Εκοψα" αρκετές από τις 100άδες φωτογραφίες που τράβηξα και σας δείχνω τις πιο ενδιαφέρουσες! Διαλέξτε όποιο σας αρέσει! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων στη Μόνζα
Το σημείο που δίνεται η εκκίνηση του αγώνα... Τα σπινιαρίσματα από τις F1 όταν βγαίνουν από τα πιτς... Ο καλός ο κύριος που μας επέτρεψε την είσοδο! |
|
|||
|
|||
Υπέροχες φωτό !
Εύγε Γιώργη !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Καταπληκτικα πραγματα....
Τέρατα της εποχής......μια alfa παρακαλω BMW ...δεν υπήρχαν;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για χρονολογίες του 50 και του 60 είναι μάλλον νωρίς για να τις κάνουν ιστορικές τις BMW! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η BMW με την alpine,τρέχουν από την δεκαετία του 60.... Τεσπα..μπορεί να το οργανώνει κανένας ξαδερφος του Georgep,το πρωτάθλημα |
|
|||
|
|||
εκπληκτικό φωτορεπορταζ Γιώργο.........όντας στην Ιταλία ήταν το πιο πιθανό να δεις πολλά Ιταλικά.....λάτρεψα τα "μπλε" όργανα της Masserati και τις φωτό από τις Alfa....η κόρνα ενός ήταν ίδια με αυτή του AlfaSud που είχαμε !!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ τυχερός Γιώργο που βρέθηκες εκεί και φωτογράφισες όλα αυτά τα υπέροχα μοντέλα της τότε εποχής . Πολύ όμορφο φώτο οδοιπορικό και πλούσιο σε καλλίγραμμα μοντέλα . |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο θέμα.Ευχαριστούμε για την παρουσίαση.Είμαι από αυτούς που θαυμάζουν περισσότερο τα παλιά αυτοκίνητα από τα σύγχρονα.Μπράβο σ'όλους τους ιδιοκτήτες για το μεράκι τους.
|
|
|||
|
|||
Απιθανα εργαλεια!!!Και σαν μην περασε μια μερα απο πανω τους.....
Φοβερες φωτο Γιωργο!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η "επίθεση" των ηλεκτρικών αυτοκινήτων | MARK | Αυτοκίνητο | 8 | 29-11-2010 01:58 |
Άρειος Πάγος: Περιθώριο δύο ετών για την αντικατάσταση ελαττωματικών αυτοκινήτων | frits | Διάφορα | 3 | 28-05-2010 01:03 |
Τα μυστικά των ελαστικών αυτοκινήτου | syan | Αυτοκίνητο | 6 | 29-01-2010 20:38 |
Μόνο 10% | wolferin | Ανέκδοτα | 9 | 22-08-2009 12:20 |
Μόνον Φωνές | syan | Διάφορα | 6 | 14-05-2009 22:51 |