|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Site για χάρτες,route planner??
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας συμφορουμίτης site με χάρτες και route planner όπως το viamichelin που να βγάζει χιλιομετρικές αποστάσεις ή να δείχνει καθαρά τον χάρτη της κάθε χώρας.
θα μου πείτε γιατί δεν μπαίνω στο google earth. η ταχύτητα του ιντερνετ εδώ στην κατω αετομιλίτσα δώθε μαχαλά,είναι μόλις 48kbs και google με πετάει έξω. με το viamichelin κάνω καλά την δουλειά μου,αν και αργά,αλλά δεν έχει ρωσία βλαδιβοστόκ ή τα σταν... για βοηθείστε ωρέ παιδιά |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Site για χάρτες,route planner??
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ . . . Κι ας έχω ταχύτητες.
Ούτε με google, ούτε με via μου βγάζει διαδρομές για Novorossiysk - Rostov-na-Donu και Mozdok. |
|
|||
|
|||
για κάτσε να δούμε τι θα μας πούνε και τα αλάνια του είδους.
βολτάρουν τα πουλάκια μου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ, Βόλο και Θεσσαλονίκη, καθώς και τον Κωστή που το ξεκίνησε.
Αν βολέψει την Κυριακή θα έρθω να σε κάνω βόλτα με μηχανάκι Εγώ βολεύτηκα με τους χάρτες, Φίλιππα με το καλό να ξαναβρεθούμε |
|
|||
|
|||
ευχαριστω!!
απλα και τις δυο μου τις αργεί πολύ. υπομονή....... |
|
|||
|
|||
MICROSOFT AUTOROUTE
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |
Ενδιαφέρον site για BMW. | S.T | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 12-11-2009 09:20 |
site για πωληση αυτοκινητου | Dionisis | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 03-09-2009 17:12 |
site για σελες | Alext | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 25-06-2009 12:11 |
Κυκλοφόρησαν οι νέοι χάρτες της NGI για Destinator - Ελλάδας | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 03-01-2009 16:00 |