|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ερωτηση για διαφορικο
ανοιξα το διαφορικο για το μεγαλο ρουλεμαν λογο λιγου τζογου στον πισω τροχο
ο μηχανικος μου μου ειπε οτι η κορονα ηταν λιγο στραβια πιθανον απο πτωση ξερει κανεις τι επετε στην συνεχεια?επειδη θα φορμαριστει διαφορετικα οταν κλειστη το διαφορικο λετε να εχω και συνεχεια???????? ευχαριστω προκαταβολικα το τεχνικο τμημα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ερωτηση για διαφορικο
Απόσπασμα:
γιασου Στεργιε !! δεν το πηστευω να σκευροσε το κυβοτιο του διαφορηκο διοτι θα τα εκανε ολα σαλατα με της ανοχες που δουλευου ολα εκημεσα |
|
|||
|
|||
κατι λιγα απο το μοτερ κατεχω αλλα απο διαφορικα μαλον τωρα θα μαθω και ελπιζω να μαθω τα λιγοτερα
|
|
|||
|
|||
κατσε ρε Στεργιο ..........τι σου ειπε (στραβωσε η κορονα??????) Και απο πτώση........δεν τον καταλαβαίνω. .....τι δουλεια εχει απο πτώση να στραβωσει αυτο.....
|
|
|||
|
|||
Όλα τα μηχανάκια μας έχουν λίγο τζόγους.
Ο μηχανικός το λέει αυτό? Πηγενέτο καμιά βόλτα για να ζεσταθεί και μετά τσεκαρέ το πάλι. Αν οι τζόγοι εξαλειφθούν ή και λιγότερο από όταν ήταν κρύο τότε δεν έχεις πρόβλημα. Μου το πρότεινε μηχανικός και το κοιτάζω συχνά. Μετά από 10.000χλμ κανένα πρόβλημα. Αν υπάρξει καμία εξέλιξη επί του θέματος, περιμένουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα τι ειναι ο νανος ? σελιγο ....... |
|
|||
|
|||
το ψαχνω το θεμα ειναι ομως και λιγο ευαισθητα τα διαφορικα αυτα!!!!!δεν ειναι η κουμουτσα η δικια σου
|
|
|||
|
|||
περιμενω τον νανο..........
|
|
|||
|
|||
εγω το ρηξα προληπτικα στης 33,000 χιλιομετρα προληπτικα
οταν βαζης πρωτη η δευτερα σε σταση δεν ακους τοιποτα ομως ακους στην αλλαγη ταχητιτο ενα γλυκο κλ οταν πηγενης συγα http://www.rewitec.us/index.html Last edited by giclas; 15-02-2013 at 17:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...και εγω δεν καταλαβα αδελφε! ...μπορω να φανταστω τι εννοεις "ανοιξα το διαφορικο" ...εχω και μια υποψια τι εννοεις "μεγαλο ρουλεμαν"....αλλα το οτι "η κορονα ηταν λιγο στραβια πιθανον απο πτωση" ...δεν καταλαβαινω για τι μιλαμε ... .....περιεγραψε λιγο περισσοτερο τι εννουσε ο μηχανικος! |
|
|