|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Την γλύτωσα στο τσακ....!!!
Την γλύτωσα στο τσακ σήμερα το πρωί φιλαράκια....
Κατέβαινα από Μενίδι για Εθνική από Χαμόμηλο (για όσους ξέρουν)... με το Yamaha και καμιά 40αριά (ευτυχώς δεν τρέχω) ο δρόμος αυτός γενικώς είναι κεντρικός μια και ενώνει το Μενίδι με την Εθνική. Πετάγεται λοιπόν από δεξιά (στενάκι) μία κυρία χωρίς να καταλαβει που βγαίνει και αφού βλέπει ότι πάω καταπάνω της το κοκαλώνει και με κοιτάει να έρχομαι πάνω της - ο δρόμος γυαλί κάτω και το Υamaha φοράει 50-50 λάστιχα και αρχίζει η πλαγιολίσθηση, γνωστό το συναίσθημα αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενη ακόμα μιας και η ταχύτητα είναι χαμηλή και το πολύ πολύ να σκάσω με λίγα απάνω της.... αμ δε.... Με το πρώτο φρενάρισμα το μάτι έχει πέσει στον αριστερό καθρέφτη και πίσω αρκετά μακριά έρχεται ένα αυτοκίνητο- υπολόγισα ότι δεν θα είχε πρόβλημα και είπα να ασχοληθώ με τον κίνδυνο μπροστά μου - ξέρετε αυτά όλα είναι δέκατα του δευτερολέπτου - ενώ λοιπόν προσπαθώ να κρατήσω όρθιο το ΥΑΜΑΗΑ που γλιστρά προς το αυτόκινητο ακούω πίσω στριγλισμα από φρένα, ρίχνω κλεφτή ματιά στο καθρέπτη και βλέπω το ΙΧ να κάνει σβούρες και να έρχεται πάνω μου όταν σχεδόν είχα σταματήσει στην πόρτα της βλαμμένης.... ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ διότι πλέον δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ευτυχώς το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε ένα οικόπεδο και δεν έπαθε κανείς ούτε γκρατζουνιά. Από ότι μου είπε το παλικάρι που ερχόταν από πίσω (ο οποίος πάντως πρέπει να έτρεχε...) πάτησε φρένο αλλά επειδή ο δρόμος είναι γυαλί το ABS αμόλαγε και έτσι τράβηξε χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει τις σβούρες.... H κυρία ζήτησε συγνώμη και έφυγε, εγώ και το άλλο παιδί προσπαθούσαμε να σταματήσουμε το τρέμουλο στα πόδια...και μετά από λίγο φύγαμε, δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα την ανάγκη να κάνω τσιγάρο... Είμαστε πάντως ανυπεράσπιστοι......... Last edited by frits; 06-04-2011 at 15:35. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την γλύτωσα στο τσακ....!!!
Τι ειπες τωρα
αφου δεν χτυπησε κανεις ΟΛΑ καλα!!! |
|
|||
|
|||
Παρολίγο να ξεκινήσω κι εγώ το τσιγάρο ξανά μ'αυτά που γράφεις...
Τέλος καλό... όλα καλά λοιπόν... |
|
|||
|
|||
Τα πρωινά με την υγρασία οι δρόμοι είναι γυαλί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας που διέρχονται πολλά αυτοκίνητα.
Μεγάλη προσοχή και αμυντική οδήγηση. |
|
|||
|
|||
θριλλερ......δεν κανεις ενα ευχελαιο φιλαρακι;;;
|
|
|||
|
|||
τί να πω.....περαστικά.....το σοκ το έχω ζήσει.....περιστατικό 1-2 δευτερολέπτων να νομίζω ότι διαρκεί 5 λεπτά.......
να νιώθεις ότι έρχεται, έρχεται....να φρενάρει, να φρενάρει, να το ακούς να το ακούς, να το περιμένεις να το μυρίζεις και να σκάει ...δίπλα σου... ούτε στους εχθρούς μου..... |
|
|||
|
|||
Άγιο είχες
|
|
|||
|
|||
Παπά έχουμε στο φόρουμ...;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ουφ....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την άλλαξα.... | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 03-04-2011 21:35 |
Την δάγκωσε φίδι στο στήθος & πέθανε το φίδι | pirin | Επικαιρότητα | 27 | 17-03-2011 12:03 |
Την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13% προτείνει το ΔΝΤ | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 22-09-2010 21:00 |
Την Μπορντό βρίσκει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 1 | 19-12-2009 21:01 |
Την πήρε στο τάφο..μπρρρ !!! | frits | Χιούμορ | 17 | 05-11-2009 20:26 |