|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τοσο Κοντα αλλα τοσο καλα...!!!
Επαγγελματικοι λογοι με βγαλανε λιγο εξω απο την Αθηνα σημερα μεχρι τον Αυλωνα σε ενα απο τα εργοστασια...η διαδρομη εως εκει ξενερωτη η Εθνικη (ψιλοβαρεθηκα να πω την αληθεια μου ακομα και αν ηταν 60χλμ ολα ολα...)
περασε η ημερα με συναντησεις κτλ κτλ (ψιλοβαρεθηκα να πω την αληθεια μου)... αλλα εφτασε η ωρα της επιστροφης λοιπον... και μιας και ολη η εβδομαδα ηταν αστα να πανε απο θεμα ωραριου αλλα και δουλειας ηθελα μιας και ευκαιρια του οτι τελειωσα νωρις 5 η ωρα (σπανιοτατο στην περιπτωση μου δυστηχως)...να κανω κατι να ξελαμπικαρω... πολλα ζηταω ο ανθρωπος...??? σκεφτηκα να παω κατευθειαν για μπυρες...αλλα ολοι δουλευανε...τι να κανω τι να κανω... θα παω Μεταμορφωση απο Μαλακασα - Αγιο Μερκουριο - Κατσιμηδι κτλ κτλ... και ιδου πως μια καλη ιδεα μπορει να σου φτιαξει την ημερα...και ο λογος που μπηκε το θεμα στις κοπανες...λες και ειχα παει βολταδα ηταν... μουσικουλα...που σιγοτραγουδουσα οσο οδηγουσα... Βρε σειρουλα ανοιξε ξανα αυτο το μαγαζι...!!! Δεξια...??? ή Αριστερα...??? Αριστερα...(σημαδια του καιρου αραγε...?) αλλωστε ολα ειναι δρομος... με στροφες...τι καλυτερο δλδ... τα πρωτα σπιτια της πολης ζυγωνουν... εχουμε καιρο ακομα :race: τοσο κοντα αλλα συναμα και τοσο μακρυα απο την καθημερινοτητα, την δικη μου τουλαχιστον... ανοιχτο κρανος καθολη την διαδρομη θερμοκρασια περι τους 10 βαθμους (στην Αθηνα ειχε τουλαχιστον 20)...και ο ηχος της Ιταλιδας να γεμιζει τους αδειους αλλα πανεμορφους δρομους... Last edited by asotosios; 23-03-2012 at 21:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τοσο Κοντα αλλα τοσο καλα...!!!
Πάντα όρθιος να γεμίζεις μπαταρίες φίλε μου
|
|
|||
|
|||
καλα να μαστε και μπορουμε να γεμιζουμε...
|
|
|||
|
|||
Το μαγικό είναι να μπορείς να αλλάζεις τους κανόνες . . . και να το απολαμβάνεις
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραίος Ευγένιε, οι κοντινές βόλτες μέσα στην καθημερινότητα είναι όλα τα λεφτά! Πάντα τέτοια φίλε μου!
|
|
|||
|
|||
Ωραίες εικόνες !!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οποτε πηγαινω στη δουλεια μου με τη μηχανη εινα σαν να μην πηγα.. |
|
||||
|
||||
Όμορφα μέρη "δίπλα" μας ... Ευχαριστούμε Ευγένιε για την βόλτα ...
|
|||
|
|||
|
|
|