|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσφορές στα Lidl
Την Πέμπτη 26/03 τα γνωστά σε όλους μας Lidl έχουν προσφορές διάφορα είδη μοτοσυκλέτας δεν μιλάω για τα κράνη γιατί δεν ξέρω της προδιαγραφές τους αλλά για τα μπουφάν και τα παντελόνια που τα έχω δοκιμάσει είναι άπταιστα σε όλες της καιρικές συνθήκες http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090326.index ρίξτε μια ματιά
Α και ο φορτιστής των μπαταριών είναι super |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορές στα Lidl
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε!Όντως κάποια πράγματα αξίζουν αρκεί να είσαι τυχερός και να προλάβεις!Υπάρχουν κάποιοι που στήνονται απ'έξω πριν καν ανοίξουν τα καταστήματα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Σωτήρη!
|
|
|||
|
|||
Thank you.....Ευχαριστούμε για την ενημέρωση..!!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
ΕυχαριστΩ για την Ενημέρωση...!!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν παιδιά κάτι παίζει με αυτή την αλυσίδα και τις προσφορές της γιατί την Πέμπτη πήγε φίλος στις 08:30 στο υποκατάστημα του Ταύρου για τα γάντια και δεν βρήκε τίποτα ! Σε εξακρίβωση πήγα και εγώ στο ίδιο κατάστημα για την ολόσωμη φόρμα και να ξεκάρω και τα μπουφάν - παντελόνια στις 11:30 και δεν είχε ούτε φερμουάρ φεύγω και πάω Ρέντη και Πειραιά που είναι και τα δύο πάνω στην Θηβών και το μόνο που είδα ήταν ένα χαλασμένο κράνος jet (άσχετο) ! Δεν ξέρω αν είναι κομπίνα της αλυσίδας ή των υπαλλήλων αλλά δεν παίζει να την στύσω απέξω στις 7:30 λες και πάω για θεώρηση στο ΙΚΑ! Αν βρήκε κάποιος φίλος κάτι ας ποστάρει πως το κατάφερε και εντυπώσεις από το είδος!
|
|
|||
|
|||
εγώ πήρα τα αδιάβροχα και την ζώνη της μέσης ..........
|
|
|||
|
|||
Ωραία στο επόμενο ενδιαφέρον φυλλάδιο ετοίμασε κρεββάτια και ρακές! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσφορές Moto Guzzi | syan | Άλλες εταιρίες | 7 | 19-03-2009 23:59 |
Πατέρας στα ... 13 | kostas_366 | Επικαιρότητα | 11 | 08-03-2009 02:47 |
Γέλιο στα γρήγορα....... | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 17-02-2009 22:30 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |
Bike Accessories: Προσφορές στα Arai RX-7 Corsair | KostasGS | Κράνη | 5 | 01-02-2009 20:10 |