|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αγορά μεταχ/νων πλαινών βαλιτσών εργο/κών(vario)
καλημέρα φίλοι μου. μπορει κάποιος να με πληροφορήσει αν μπορει να γίνει αλλαγή στους υπαρχοντες μυλους (κλειδώνουν οι βαλ.με το κλειδι μηχανης)του ιδιοκτητη.αν θέλω να τις αγοράσω ποια η διαδικασία για να προσαρμοστούν και να κλειδώνουν μετο δικό μου κλειδί μηχανής;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: αγορά μεταχ/νων πλαινών βαλιτσών εργο/κών(vario)
Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα BMW και σου φτιάχνουν νέους μύλους με το κλειδί της μηχανής σου.
Κόστος δεν γνωρίζω. Πληροφοριακά, σκέφτομαι να αλλάξω τις δικές μου βαλίτσες με μεταλλικές. Είναι σε τέλεια κατάσταση. Αν ενδιαφέρεσαι μιλάμε... |
|
|||
|
|||
στην αντιπροσωπεία σου αλλάζουν την κλειδαριά, αν δεν κάνω λάθος
μου είχε κοστίσει την 21/6/10 : α) σετ επισκευής(?) κλειδαριάς 21,30 ευρώ β) χρονοχρέωση (?????) 11,60 ευρώ τιμές χωρίς φπα 21% |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
|
|
|||
|
|||
Εγω τις ειχα παραγγειλει απο motoworks και τις ειχα αλαξει μονος μου στις βαλιτσες του 1150. Να τις προσαρμοσεις στο κλειδι τις μηχανης σου δεν ειναι κατι το δυσκολο αφου οι οδηγιες που συνοδευουν τις κλειδαριες ειναι πολυ σαφεις. Φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα ειναι και για τις βαλιτσες του 1200.
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολύ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσιες βαλιτσών γνήσιες για R1200GS | lefteris-kal | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 23-03-2011 13:57 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Βάσεις βαλιτσών vario για 1200GS | abalerno | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 19-01-2010 00:22 |