|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μικρά, σαχλά κ γρήγορα ...
Συζητούν 2 φίλοι:
-Φίλε, τι θα έκανες αν σε 24 ώρες γινόταν η Συντέλεια του Κόσμου?? -Θα π*δουσα οτι κινείται.. Εσύ?? -Θα έμενα ακίνητος..!! Οι 2 γειτονες... -Ρε ###### χθες ανοιξα την μπαλκονοπορτα και ειδα που εκανες σεξ με τη γυναικα σου... -Χα!Την πάτησες !Δεν ημουν χθες σπιτι! -μωρό μου θα με πας στο τσίρκο? -όχι,όποιος θέλει να έρθει εδώ να σε δει. -.- Μιλάς και σε κοιτάζει στα χείλη. Η έχεις μαρούλι ή το πας καλά. -Θέλω να γίνουμε όπως πριν... -Πότε πριν??? -Πριν 5 χρόνια... -Μα δεν γνωριζόμασταν!!! -Έτσι!!! H γιαγιά μου θέλει να φτιάξει facebook για να βρει παλιές της συμμαθήτριες...Της είπα καλύτερα να κοιτάει τα silver alert... - Σε βλέπω φιλικά. - Δεν πειράζει,θα σε πάω εγώ στους καλύτερους οφθαλμίατρους. -Ελα που είσαι; -Σπίτι! -Μπορείς να μιλήσεις; -Από 2 χρονών! Στην τρίτη λυκείου θα πρέπει να προσθέσουν μάθημα "Πως να ζήσετε στο εξωτερικό"... Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια άλφα... Στο γυμνάσιο heineken!!!!!! -γιε μου,πού πας? -μανα θα παω στα καραβια -μια παρα τεταρτο να εισαι πισω Κλαις; -Όχι ρε , ήπια πολύ νερό και βγαίνει απ' τα μάτια μου..... - Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο; - Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά! - Και τι έγινε; - Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!! -Γυναίκααααα, αν βάλω προφυλακτικό, και πάω με άλλη, θεωρείται κέρατο; -Αν εγώ στο όπλο βάλω σιγαστήρα…λες να θεωρηθεί φόνος.? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά, σαχλά κ γρήγορα ...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά, σαχλά κ γρήγορα ...
|