|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...R 1150 GSA "Art Of Colours"...!
Κύριοι, ο γαμπρός μου και μέλος της παρέας μας...Socrates...θα παλέψει να πουλήσει την βασίλισσα του, R 1150 GSA "Αrt Of Colours"...σε κάποιον που θα της φέρεται σαν ιππότης...!!!
Έξτρα...όπως:συναγερμός, κάγκελα, κεντρική βαλίτσα givi και πλαϊνές βαλίτσες "μαμά", βάσεις για προβολείς ομίχλης, όλα τα service κομπλέ (ως είθισται...), περί τα 80000 χλμ, φτιαγμένη (πιο ψηλή) σέλα δίχρωμη για άνεση και του πίσω επιβάτη...(στις παρακάτω φωτό δεν είχε ακόμα γίνει η αλλαγή...), καινούρια "γκρίπς"...(δεν θυμάμαι κάτι άλλο από αυτά που μου είπε...) και το πιο σημαντικό....είναι το οφθαλμόλουτρο που σας παραθέτω μέσω φωτό... Ζητάμε περί τα 8500 ευρώπουλα... Ψιλοχαζέψτε τώρα με την ησυχία σας... 1. 2. 3. 4. 5. 6. Last edited by epimelitisf; 12-06-2009 at 20:42. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...R 1150 GSA "Art Of Colours"...!
Καλοπούλητηηηηηηη ......
|
|||
|
|||
Tο "κοκκινάκι" στη φωτό Νο 7 πόσο πάει;
Καλοπούλητη αδερφέ!!! |
|
|||
|
|||
Kαλοπούλητη.
|
|
|||
|
|||
To "κοκκινάκι"...φίλε μου δεν πωλείται...
Το παντρεύτηκα...!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ........!ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.....ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ ΠΛΑΙ ΣΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΜΗΛΟΣ)!!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
..... κάτι ξέρει αυτός .....
|
|||
|
|||
Έτσι μου φαίνεται...
Αν αναφέρεται στο γεγονός που νομίζω...τότε έχει δίκιο! Το θέμα είναι ότι απο υπερπροστασία...την πάτησα!!! Για την Βασίλισσα μιλάμε όμως... Υ.Γ.: Ξέχασα...Η Βασίλισσα έχει και bolt-on εξάτμιση Acrapa επάνω... |
|
|||
|
|||
Mετά συμφωνήσεως...το αφεντικό απεφάνθει...
...8250!!! Υ.Γ.: Κύριοι...μόνο 1200 € πήγε το βάψιμο...Για κάντε λογαριασμό... |
|
|||
|
|||
...............8000 €................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 20:12 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 03:28 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |