|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Opel Adam με FlexFix
Opel Adam με FlexFix
24/08/2012 Το Opel Adam είναι το νέο μικρό αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας (διαβάστε τα πάντα για το Opel Adam) το οποίο αναμένεται στις εκθέσεις στις αρχές του 2013. Ανάμεσα στα στοιχεία του εξοπλισμού του Opel Adam θα βρίσκεται το FlexFix, το γνωστό σύστημα της Opel που ανάλογα με το αυτοκίνητο δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και τεσσάρων ποδηλάτων όπως στο Opel Zafira Tourer. Σε ότι έχει να κάνει με το Opel Adam, το FlexFix θα μπορεί να μεταφέρει δύο ποδήλατα, ένα σε κανονική θέση και ένα με προέκταση. Στην πρώτη περίπτωση το βάρος του ποδηλάτου θα μπορεί να ανέρχεται μέχρι και τα 30kg, δυνατότητα που επιτρέπει τη μεταφορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, και στη δεύτερη τα 20kg. [Πηγή :Opel] |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Opel Adam με FlexFix
το κορίτσι με το tattoo και τα στιλέτα... κάνει ποδήλατο?
|
|
|||
|
|||
Όχι, αλλά είναι "πακέτο" με το Adam
|
|
|||
|
|||
Κλείσε μου ένα. Ότι χρώμα θες εσύ.
Εσύ θα το κρατήσεις άλλωστε. Εγώ θα πάρω την κοπέλα. |
|
||||
|
||||
Όχι βέβαια ... γι' αυτό πήρε τα παπούτσια στο χέρι κ "τόβαλε στα πόδια" ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτά δε γίνονται..... Όταν κλείνω αυτ/το με αξεσουάρ, τα θέλω ΟΛΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Του το κάναμε το θέμα του ανθρώπου χάλια. |
|
|||
|
|||
ΟΚ, αλλά τι να πεις για το μικρό της OPEL?
Άλλο ένα -σημαντικό- μικρό, σίγουρα θα βγαίνει και σε 1200 diesel, όπως δεκάδες που ξεφυτρώνουν στις μέρες μας, ιδίως στη χώρα μας, μιας και μέχρι πέρσυ τα πετρέλαια ήταν taboo..... Αν κάποιος είναι στη σκέψη -και στην τσέπη- για νέο αυτ/το της κατηγορίας, το κοιτάζει. Για μένα που θα πάρω μεταχείρω και πάλι, αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά για καινούριο, δε λέει κάτι |
|
|||
|
|||
Νομίζω οτι έχω δει τέτοιο γκάτζετ να πουλιέται και για άλλα αμάξια
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει σαν έξτρα σε κάτι ευρωπαϊκά. Δεν μπαίνει aftermarket. Αν δεις πώς είναι, φαίνεται ότι είναι από το εργοστάσιο. Αλλιώς πρέπει να αλλάξεις το μισό πισινό του αυτοκινήτου.
|
|
|