|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανεμοθωρακας GS1200A απο MPF?
Καλησπερα
Εχει βαλει κανεις ανεμοθωρακα για GS1200A απο το συγκεκριμενο καταστημα, να μου πει εντυπωσεις. MPF Windshields |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανεμοθωρακας GS1200A απο MPF?
φιλε γιωργο αυτο ειναι το καταστημα που σου ελεγα στην καλλιθεα
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εάν αποφασίσεις αγορά απ' τον συγκεκριμένο έμπορο, ειδοποίησέ με, γιατί το φόρουμ "παίρνει" προνομιακές τιμές .....
|
|||
|
|||
ΟΚ ευχαριστω θα σε ενημερωσω.
Ναι Πανο χθες το εψαξα και τελικα το βρηκα. |
|
|||
|
|||
την εβαλα εγω μαζι με τα πλαινα flaps ... η ζελατινα ειναι αψογη και ελαφρως φιμε που ομορφαινει τη μηχανη ... δεν εχω βαλει το προσθετο μπαρακι του adve αλλα ενα υποστηριγμα της wunderlich και την εχω παντα στην προτελευταια θεση. κανοντας 1000 κμ περιπου σε μεγαλες ταχυτητες , αλλα και σε πολη δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο κατι ψιλο κρασαρισματα μεσα στι ζελατινα στο πλαι της, στα νευρα .βεβαια μολις το ανεφερα μου ειπε πως θα την δει και θα την αντικαταστησει ... αλλα δεν εχω προλαβει να παω ακομα
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγορασα ζελατινα και φλαπς smoke (ψιλοφιμε) απο το συγκεκριμενο καταστημα τα οποια κ τοποθετηθηκαν στη μοτο προσφατα. Πολυ καλη ποιοτητα, διαυγης ζελατινα που δε κουραζει στην οδηγηση. Η φιμε νομιζω οτι ειναι αρκετα σκουρα γι'αυτο κ δεν την επελεξα. Απλα κανει ενα ψιλοτριξιμο λογω κραδασμων της μοτο, αλλα θα το συνηθησω.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μεγειά Νικόλα .....
|
|||
|
|||
Παιδιά την έβαλα σήμερα την φιμέ 100 ευρώ . και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνετε πως ακούω τον αέρα περισσότερο από την κοντή που είχε πριν
, και χωρίς στήριγμα πάνω δεν έχει κανένα πρόβλημα. Last edited by gandreas; 19-03-2010 at 20:39. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτηρας απο ανθρακονημα | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 30 | 03-02-2010 00:36 |
απο θαυμα ζει..................... | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 25-11-2009 17:57 |
μετα απο 50 χρονια | Alext | Ανέκδοτα | 5 | 28-09-2009 00:56 |
Δάκρυα απο αίμα... | georgekostas | Διάφορα | 7 | 03-09-2009 16:01 |
Μουσική απο διαφημίσεις | leonidas | Διάφορα | 7 | 22-02-2009 19:17 |