|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
sidi way
Καλοι μου φιλοι,στην προσπαθεια μου να εξοπλιστω με τα απαραιτητα για τον αναβατη θα ηθελα τη βοηθεια σας.Αυτο το διαστημα ψαχνω για μποτες και θα ηθελα τη γνωμη σας για τις sidi way οσον αφορα την αδιαβροχοποιηση και την ανετοτητα που μπορει να προσφερουν,καθε διαφορετικη σας γνωμη δεκτη,εκτον προτερων ευχαριστω!!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: sidi way
Γιατί κατέληξες σ' αυτές Σταμάτη ;;;
|
|||
|
|||
Δεν κατεληξα Νικο,γνωμες ζηταω,εχεις να προτεινεις κατι καλο στην αντιστοιχη κατηγορια?
|
|
||||
|
||||
Δεν την έχω δοκιμάσει αυτήν την μπότα ...
Απλά ρωτάω, πώς βλέπεις γι' αυτές ...
|
|||
|
|||
Ψαχνω μποτες για να μπορω να σας ακολουθω χωρις προβλημα στα ταξιδια γιατι βλεπω οτι η βροχη σας κυνηγαει και επειτα να ειναι ξεκουραστει κατα την αφιξη χωρις να χρειαστει να τη βγαλω αμεσως.Η συγκεκριμενη επεσε στο ματι μου κατα το ψαξιμο,μου φανηκε καλη και προσιτη οικονομικα αφου τη κατατασσω στα αναλωσιμα.....
|
|
||||
|
||||
Εγώ έχω "βολευτεί" πολύ τις οξ-ταρ από την Κολόρι ....
Στην αρχή, ήταν λίγο σκληρές, αλλά τις φόρεσα σταδιακά από μια ώρα κάθε μέρα και τώρα πια, μπορώ να τις φοράω για ώρες, χωρίς κανένα πρόβλημα ..... Αδιάβροχες 100% !!!
|
|||
|
|||
Αν κατάλαβα καλά γι'αυτές μιλάς στα 159ευρώ:
Η πρόταση μου είναι η εξής:http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=892 τις έχω ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (ειναι οι γνωστές OXTAR και απλώς τις λένε πλέον TCX). |
|
|||
|
|||
Προσωπικά, έλυσα το πρόβλημά μου με αυτές:
|
|
|||
|
|||