|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Arai Tour X - Challenge
Υστερα απο αρκετη σκεψη κατεληξα στο Arai Tour-X.
Αν και εχω τρια κρανη (Arai Astro-R, Shoei ΧR-1000, Fox V-3) πιστευω οτι το Tour-X συνδιαζει ολα τα καλα των παραπανω! Μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις!!! Εως τοτε εν αναμονη της παραλαβης... Πολυ γουσταρω αυτο το σημειο περιμενοντας να ερθει το δεμα.. Φωτο απο το καινουριο και τα ''παλια'' κρανη. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Arai Tour X - Challenge
Καλορίζικο και αγρατσούνιστω!!!!!.........
|
|
|||
|
|||
Με το καλό και σιδεροκέφαλος!!!!
|
|
|||
|
|||
Πριν απο καμια ωρα περιπου παρελαβα το νεο μου κρανος!!!
Τελικα ειναι πολυ ποιο ομορφο απο οτι το περιμενα, με τη γνωστη παντα ποιοτητα της Arai. Ρωτησε κανεις για τιμη??? Απο Αγγλια 310 ευρω με μεταφορικα σε μια βδομαδα σπιτι.... Last edited by killer; 08-07-2009 at 19:25. |
|
|||
|
|||
καλορίζικο καλοφόρετο και χωρίς γρατζουνιά....
δωσε μας το site |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..απο περιεργεια, τι χρηση προκειται να του κανεις?? Το βλεπω πολυ προσανατολισμενο σε οφ καταστασεις! Τα κρανη με γεισο δεν ειναι πολυ σταθερα στα πολλα, εχουν θορυβο και μπαζουν κρυο! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αγρατζουνιστο!
|
|
|||
|
|||
Το site ειναι http://www.helmetcity.co.uk
Mε 29 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα μεσω UPS σε μια εβδομαδα σπιτι σου. Δεχονται και Pay-Pal!!! Απόσπασμα:
Επομενως δε χρειαζεται να κουβαλαω δυο κρανη μαζι μου οταν θα ξεκινησω μια διαδρομη ασφαλτο-χωμα. Απλα θα εχω στη πισω τσεπη του μπουφαν τα goggles και οταν πατησω χωμα, ανεβαζω τη ζελατινα και τα φοραω. Τωρα για τα 'πολλα' που λες, ενταξει δεν ειναι και RX-7, αλλα δε με απασχολει και ιδιαιτερα, γιατι οι ταχυτητες που κινουμε ειναι στα 140-160. Τωρα αν χρειαστει να το πατησω λιγο για να περασω κανενα βαραντερο ή κανενα ktm στην εθνικη, θα σκυψω πισω απο τη ζελατινα και ολα μελι-γαλα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Arai RX7 GP Aoyama, Κρανακι σουπερ.... | Orfeus | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-05-2009 07:46 |
Arai: Νέο κράνος Tourer X3 | KostasGS | Κράνη | 6 | 04-02-2009 09:10 |
Bike Accessories: Προσφορές στα Arai RX-7 Corsair | KostasGS | Κράνη | 5 | 01-02-2009 20:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 18:22 |