|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη !!!
Καφεδακι λοιπον στη Θεσσαλονικη, μα που αλλου.... στον Κεδρινο Λοφο με θεα το Θερμαικο κολπο και την πολη κατω απο τα ποδια μας, την ωρα που ο ηλιος θα ριχνει τη τελευταια ηλιαχτιδα πανω απο την πολη μας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.30 Kέδρινος Λόφος Λεωφόρος "OXI" 23 ! Ελπιζω να δωσουν το παρον και μελη που δεν εχουμε γνωρισει απο κοντα, αλλα μονο μεσο του πληκτρολογιου και της οθονης. ΥΓ. Το παρον μηνυμα θα δημοσιευθει και στο γειτονικο forum, μιας και εμας το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η καλη παρεα,οι εκδρομες και γενικα μια χαΛΛΛαροτητα σε οτι εχει σχεση με club και forum. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη !!!
Απόσπασμα:
Κώστα, για ΟΛΟΥΣ εμάς του GS Forum, θα είναι μεγάλη χαρά, να δημοσιευτεί σε όσα πιο πολλά Club & Forums, και να μαζευτούν, όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα - φίλοι του μοτοσυκλετισμού ... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.
Φυσικά θα είμαι εκεί........... |
|
|||
|
|||
Επειδη εκεινη τη μερα τυγχανει να περασω απο την συμπρωτευουσα θα ειμαι
και γω εκει.Θα χαρω να δω οσα περισσοτερα παιδια μπορεσουν να ερθουν,να γνωριστουμε κι απο κοντα! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά !!!
Να περάσετε όμορφα και να μας συντροφεύσετε με πολλές φωτογραφίες .... |
|
|||
|
|||
Θα είμαι και γω εκεί με το Στέφανο ))
|
|
|||
|
|||
οκ! τα λεμε την Δευτερα.
|
|
|||
|
|||
Θα είμαι κι εγώ παρών, φίλτατοι...
Αποστόλης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην Νέα Σμύρνη-Κυριακή 27-9-09 | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 06-10-2009 02:29 |
Καφεδάκι στην Χιο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 30-08-2009 14:13 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 15:35 |