|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι..
Θα με βοηθήσετε να το καταλάβω??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι..
kώστη, για σπάστα και ξανα ρήξε για να μας βοηθήσεις λίγο
ή εχασα τίποτα; |
|
|||
|
|||
Το κάστρο έπεσε... Παντρεμένος από εχθές Το να καταλάβω, εννοώ να δω τι θα αλλάξει .... Κάποιοι μου είπαν, να μην έχεις βαριά αντικείμενα σπίτι, τσόκαρα αλλά μόνο λαστιχένιες παντόφλες κλπ κλπ. Ψιλογρίφος Είμαι στο κλαμπ των παντρεμένων, με βαριά αντικείμενα σπίτι?? |
|
|||
|
|||
Φίλε Κώστα κατά αρχήν:sm5: να ζήσετε...............
τώρα όσο αφορά τις άλλες απορίες με τον καιρό θα τα μάθεις ................ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλοσόρισες και καλή(ανώδυνη) διαμονή!!!
|
|
|||
|
|||
Κώστα μου, σε όλους μας πήρε λίγο καιρό να το συνηθίσουμε, όμως 22 χρόνια τώρα, δεν ήρθε ούτε στιγμή, που να αναρωτήθηκα, αν έκανα το σωστό.
Και επειδή γνωρίσαμε την Κωνσταντίνα και την οικογένειά της ( βασικό στην επιλογή συζύγου!!!), είμαστε σίγουροι, πως και εσείς θα ζήσετε αγαπημένοι μαζί. Απολαύστε το ταξείδι σας λοιπόν, γιατί γυρνώντας, αρχίζει η πραγματική ΖΩΗ. Μέχρι τώρα μαθαίνατε. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να εφαρμόσετε ότι πιστεύετε και να αποδείξετε πως είναι και σωστό!!!!! Καλώς ήρθατε λοιπόν στο club!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Να ζήσετε και βίον ανθόσπαρτον κύριέ μου...
Welcome to the club |
|
||||
|
||||
Σωστή η ευχή του Skippy !!!!! Κ το σημαντικότερο...αμοιβαίες υποχωρήσεις κ όλα θα κυλήσουν ο#### !!!
|
|||
|
|||
Welcome to the club:sm4:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το YouTube ετοιμάζει διαδικτυακό video club | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 09-10-2009 23:22 |
Δραστηριότητες από το Off Road Club Ηρακλείου | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 02:32 |
Τι σημαίνει να ξέρω ξένες γλώσες ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 9 | 10-03-2009 11:16 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:12 |
Εδώ είμαι και εγώ | hargoul | Καλώς ήλθατε | 12 | 29-12-2008 22:30 |