|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο το κρανος
εχω ενα συστεμ 6 και εχει πολλες γρατζουνιες στο κελυφος , υπαρχει τροπος να το κανω να μοιαζει σαν καινουριο? ειχα διαβασει σtο βιβλιο οδηγιων οτι για επιδιορθωση πρεπει να το παω σε καποιον ειδικο. υπαρχει τιποτα εδω στην bmw που σενιαρει τα κρανη με οικονομικο τροπο?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο το κρανος
Απόσπασμα:
χοντρη αλοιφη πρωτα και μετα ψιλη....
αν εχει φυγει το χρωμα ,μην περιμενεις πολλα πραγματα.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
γιατι ειναι τοσο ευαισθητη η επιφανεια του κελυφους..για να παιρνουμε καινουρια ? οταν φαινονται ασχημα. αλλη ερωτηση , ειναι φυσιολογικο να σε κουτουλαει ο συνεπιβατης με το κρανος του? ενω το προσεχω το κρανος γενικα, αυτος ειναι ο λογος που ειναι κουτουλημενο πισω μονο και σε μερικα σημεια εχει δυστυχως εχει φυγει και το χρωμα. κριμα και ειναι τοσο ομορφο κρανος...
|
|
|||
|
|||
κουτουλημα μετα απο φρεναρισμα (φυσιολογικο φρεναρισμα)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετά που το ξανασκέφτηκα καλύτερα όμως το απέδωσα στο ότι εκείνη δεν ξέρει πότε θα κλείσω εγώ το γκάζι για να το περιμένει, και 2ον δεν έχει και τόση δύναμη στο σβέρκο όση εγώ... Αυτά είχα να μοιραστώ.. Φιλικά, Κωνσταντίνος |
|
|||
|
|||
πρεπει να γραψει πολλα χλμ.....ο συνεπιβατης,για να σταματησει τις κουτουλιες
|
|
|||
|
|||
Ρισκάρεις να το χαλάσεις, ειδικά αν το κέλυφος είναι από υαλονήματα και άλλα περίεργα μπορεί να το δεις να ξεφλουδίζει. Μόνο νερό συστήνεται για καθάρισμα.Την έχω πατήσει με ζελατίνα επειδή ήταν από κράνος BMW.
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει ένα κάλυμα(δεν θυμάμαι πως το λένε) που τοποθετείς στο πίσω κάθισμα και μειώνεται σημαντικά η ολίσθηση(και το κουτούλημα)του συνοδηγού.
|
|
|||
|
|||
..κι άμα την παντρευτείς μπορείς να είσαι σίγουρος μετά οτι οι κουτουλιές θα είναι και περισσότερες και δυνατότερες και επίτηδες !!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 26-04-2010 00:23 |
AMBER ALERT ...λίγα για το τι, πως, ποιοι,γιατί | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 15-09-2009 12:50 |
Κάπνισμα και πως το αντιμετωπίζουν... | Alext | Χιούμορ | 5 | 26-06-2009 22:48 |
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί !!! | yannis | Τι μας έτυχε | 13 | 06-03-2009 16:43 |
Κοιταχτε πως τιαχνει το λαστιχοτου ο τυπος.... | danaos | Διάφορα | 7 | 01-02-2009 03:26 |