|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νεα παγκρήτια μάζωξη???
Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα για καμιά παγκρήτια μάζωξη? Στα μέσα του Οκτώβρη στις 17, ας πούμε για να έχουμε και χρόνο να προετοιμαστούμε? Πάμε ανατολικά αυτή τη φορά? Τι λέτε?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νεα παγκρήτια μάζωξη???
μεσααα!!
|
|
|||
|
|||
Εκτός απροόπτου 28-10-10 θα είμαι Ηράκλειο για 4 μερούλες με την μπουμπού μου και την γυναίκα. Έχει δεν έχει συγκέντρωση θα ποιούμε ρακί, αν όμως έπεφτε σε αυτές τις μέρες θα χαιρόμουν αφάνταστα να είμαι με τους Κρητήκαρους
|
|
|||
|
|||
Με το καλό................
|
|
|||
|
|||
άντε να συντονισθούμε,
μέσα εννοείται... |
|
|||
|
|||
Θέλει το χρόνο του φαίνεται... Για να βλέπουμε συμμετοχές και προτάσεις... Φίλε Ανδρέα κάτσε να μαζευτούμε και βλεπουμε και την ημερομηνία...
|
|
|||
|
|||
Γιώργο καλημέρα, νομίζω ότι 17/10 είναι κάπως κοντά σαν ημερομηνία, θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε σε κάποιον καφέ είτε εδώ στο Ηράκλειο ή στα Χανιά (αφού είσαι εκεί), να βγεί κάποιο πρόγραμμα και να ενημερωθούν ο Γιώργος (απο Ιεράπετρα) και ο Φάνης από Σητεία .......
|
|
|||
|
|||
Ανδρέα φυσικά και θα πιούμε την ρακί, αλλά θα κανονίσουμε και κρασάκι με τους υπόλοιπους από το Ηράκλειο τουλάχιστον
|
|
|||
|
|||
μεσα οπου θελετε και οποτε θελετε............... ΕΝΟΕΙΤΕ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά εντάξει, εγώ μια βόλτα είπα να κάνουμε, μιας και ελευθερώθηκα από τη δουλειά και επειδή έχει περάσει και πολύ καιρός που έχουμε να πάμε μια, αυτό είναι όλο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεα χρωματα για το 2010 για την σειρα F/GS | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 21-09-2009 13:54 |
H "Νεα Μπεμπα" Τις Φαμιλιας.... | edmark | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 31-08-2009 14:26 |
Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 20:00 |