|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
tom tom η garmin???
καλησπερα σε ολο το φορουμ.. θα ηθελα τη βοηθεια σας σε μια αγορα που σκευτομαι να κανω. ειμαι αναμεσα στο tom tom urban rider κ στο zumo 660.. ξερω οτι η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη απλα θα ηθελα να μου πει αν εχει δουλεψει καποιος το tom tom σε ευρωπη κ αν ειναι καλο.. τα θετικα κ τα αρνητικα που μπορει να εχει το καθενα. ευχαριστω εκ τον προτερον
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: tom tom η garmin???
κανεις??????
|
|
|||
|
|||
καποιος θα βρεθει με tom-tom....
εγω που εχω το zumo,σου λεω οτι ειναι απλα τελειο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
GARMIN ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
|
|
|||
|
|||
garmin..μακραν τα καλυτερα, οποιο μοντελο και αν επιλεξεισ!!
|
|
|||
|
|||
Αντίθετα στο κύμα, εγώ 4 χρόνια ζωντας στη Γερμανία ειχα το ΤομΤομ. Ταξίδεψα μεταξύ άλλων, Αγγλία, Ολλανδία, Βελγιο, Λουξεμβουργο, Ισπανία, Γαλλια, Ιταλία, Τσεχία, Αυστρία. ΑΠΛΑ Τ Ε Λ Ε Ι Ο! ! !
Δεν έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ το Garmin αλλά για την Ευρώπη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Το τομτομ. |
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω ολους για τη γνωμη σας. θα το σκευτω κ την τζεπη μου θα ρωτησω...
|
|
|||
|
|||
Να έρθεις να σου δώσω το δικό μου μια μέρα που θα πας να δοκιμάσεις το κράνος για να μην έχεις να σκευτεσαι !!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Garmin zumo 660 | N4pSt3R | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 4 | 28-12-2010 12:11 |
garmin 60cx | dim-adventure1 | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 18-10-2010 21:43 |
garmin 1350 | dim-adventure1 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 0 | 11-10-2010 17:25 |
GARMIN | platanos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 20 | 14-11-2009 11:47 |
Garmin | panos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 4 | 07-03-2009 16:00 |