|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Buena Vista Sosial club
Buena Vista Sosial club....
όταν ακούω αυτήν την πρόταση στο μυαλό πάντα μου έρχονται εικόνες της Κούβας.το διαφορετικό είναι αυτό που σε ελκύει και όταν έχει να κάνει και με την μουσική τότε γεννάει μοναδικές στιγμές,η κάθε μια με το δικό της χρώμα.αν και μεχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να την επισκεφτώ,την μουσική τους την παρακολουθώ πάνω απο 15 χρόνια. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε την μουσική τους είναι αυτό το Άλμπουμ. τον Μουσικοσυνθέτη τον τυπά που τους είχε μαζέψει το 1996 τον ελέγανε Ράι Κούντερ.πήρε τον γιό του και ξεκίνησαν να ψάχνουν στα περίχωρα της Αβάνας για τους παλιούς τραγουδιστές της εποχής του 60 και του 70.... ως εκ του θαύματος οι περισσότεροι απο αυτούς ζούσανε και μάλιστα μερικοί δούλευαν ακόμη,όπως ο Ιμπραήμ Φερέρ που ήταν λουστραδόρος για πολλά χρόνια και είχε φωνή διαμάντι έφυγε σε ηλικία 92 ετών! ο Κομπάι Σεγκούντο 86 χρονών και το chan chan στην κορυφή των chart σε όλο τον πλανήτη.ο πιανίστας 91 ετών! Μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το άλμπουμ...η πορεία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη... οι παπούδες κατάφεραν να δούν την Νέα Υόρκη αλλά και το υπόλοιπο κόσμο με μια μικρή περιοδεία.απο το 2002 και μετά,ένας ένας μεταφέρθηκε στην γειτονιά των αγγέλων,αφήνοντας πίσω τους τεράστια παρακαταθήκη στην Κουβανέζικη αλλά και Λατιν μουσική το chan chan και το el cuarto de tula είναι απο τα πιο γνωστά τραγούδια του άλμπουμ καλή ακρόαση! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Buena Vista Sosial club
Απίστευτο άλμπουμ και φοβερή ταινία (όλα τα λεφτά η έκφρασή τους όταν έβλεπαν τους ουρανοξύστες)... Η μουσική τους με συντροφεύει πάντα στα ταξίδια μου, είτε στο αυτοκίνητο είτε στο Ipodάκι..
|
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Κώστας...
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο Κωστής..
πολύ ταλαιπρία και αυτή η χώρα. Aν σου αρέσει αυτή η μουσική άκουσε και Orishas: cuba, mistica, el-kilo, silencio κλπ Mιλούν και αυτοί για την ιστορία της χώρας ΑΑΑ και chambao silencio: σσσσσσσσσσσ |
|
|||
|
|||
φοβεροι αρκετα συχνα ακουμε κομματια τους στο μαγαζί!
|
|
|||
|
|||
Κωστα και λοιποι ενδιαφερομενοι αν θελετε ψαξτε..
FANIA RECORDS!! Προκειται για την εταιρεια των Πορτορικανων της Νεας Υορκης. Οποιος βαριεται να ψαχνει ερχεται Θεσσαλονικη για την πιτα με το ....στικακι του! |
|
|||
|
|||
χαίρομαι που έχουμε ίδια γούστα με μερικούς
το ντοκιμαντέρ-ταινία που αναφέρει ο yns το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα και είναι σίγουρο ότι θα χαθείτε στα σοκάκια της Αβάνας και της Σάντα Κλάρα @pasxalis δεν την ξέρω την εταιρία αλλά σίγουρα θα το ψάξω στην τελική το στικάκι θα το έχω ανα χείρας όταν έρθω Σαλόνικα κάποια στιγμή. |
|
|||
|
|||
Υπέροχοι!
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό ποστ . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW Γυναικείο Μπουφάν CLUB 2 | killbill | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 0 | 11-11-2010 18:30 |
ΚΑΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30-06-10 Τένις Club Ηρακλείου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 02-07-2010 19:21 |
ΚΑΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26-05-10 Τένις Club Ηρακλείου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 29-05-2010 11:11 |
HARLEY DAVIDSON Club LATVIA | kostas_366 | Διάφορα | 1 | 27-05-2010 09:35 |
ΚΑΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 13-05-10 Τένις Club Ηρακλείου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 55 | 17-05-2010 21:44 |