|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία
Δείτε τι έφτιαξαν οι...... Αυστραλοί για να διδάξουν στους μαθητές τους ελληνική Μυθολογία!!!
The Greek Mythology Website is produced by the Australian Broadcasting Corporation in association with The University of Melbourn Ένα μεγάααααααλο μπράβο, είναι λίγο !!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυ
Βέβαια,
να μην αγνοούμε και τις καλές προσπάθειες που γίνονται στη χώρα μας,\ το είχα ακούσει, αλλά μόλις τώρα κι επ'ευκαιρία της ανάρτησης του Λεοντόκαρδου είπα να το ψάξω και το βρήκα... Η ζωφόρος του Παρθενώνα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αν κ σε μένα ανοίγει κανονικά, ευχαριστώ ...
|
|||
|
|||
Λες να έχει να κάνει με το mozilla που χρησιμοποιώ;!
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό . |
|
|||
|
|||
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα το άνοιξε κανονικά ο mozilla.
|
|
|||
|
|||
πολύ καλό αρχηγέ και ο safari μια χαρά το άνοιξε ....!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μπραβο τους!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Parking in Budapest..Δείτε τι έφτιαξαν οι άνθρωποι | MARK | Κόσμος | 20 | 12-09-2010 20:31 |
Μπορούν οι τράπεζες να "βάλουν χέρι" στις καταθέσεις για αποπληρωμή δανείων ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 27-08-2010 23:39 |
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 11:24 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 20:12 |