|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τη βοήθειά σας για τέντα GS Forum !!!
Αγαπητοί φίλοι, μεγαλώνοντας μέρα με την ημέρα η παρέα μας, μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις του forum ! Έτσι, προκειμένου να έχει το GS Forum μια αξιοπρεπή παρουσία σε διάφορες μοτοεκδηλώσεις, (π.χ. enduro festival στη Ζήρεια, BMW Meeting, κοπές πίττας, κ.α.), ζητάμε την βοήθειά σας στην προμήθεια διαφημιστικής σκηνής και διαφημιστικών πανώ, πάνω στα οποία θα τυπωθούν τα logo του GS Forum ! Ενδεικτικά, σας παραθέτουμε κάποιες ιδέες του τί χρειαζόμαστε : Κάθε βοήθεια στην προμήθεια των παραπάνω, ευπρόσδεκτη !
. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τη βοήθειά σας για τέντα GS Forum !!!
Τώρα που τελειωνει το Καλοκαίρι στα MACRO & PRACTIKER θα τα έχουν πολύ χαμηλά...
|
|
|||
|
|||
Ισως κάποια μικρή συνεισφορά (επώνυμα ή και ανώνυμα) απο όποιον θέλει να βοηθούσε;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα για την προμήθεια της συγκεκριμένης τέντας και σημαίας δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, θα ήθελα όμως να αναφέρω ότι ασχολούμαι με τις ψηφιακές εκτυπώσεις μουσαμάδων και γενικά με ψηφιακές εκτυπώσεις και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεισφέρω ότι μπορώ στην όμορφη παρέα του forum.Με μεγάλη μου χαρά θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας αν θα μπορούσα κάτι να κάνω - προμηθεύσω.
Σας ευχαριστώ. Νικόλας |
|
|||
|
|||
Υπάρχει στην περιοχή μου ένας εισαγωγέας που φέρνει τέτοιες τέντες από Κίνα,
μπορώ να ρωτήσω για τιμή! Ομως με έχει εντυπωσιάσει τούτος εδώ, από Καβάλα νομίζω τα στέλνει. Από 5 ευρώ 100 μέλη την πήραμε κ ούτε θα το καταλάβουμε... κ αλλα μοντέλα εδώ εδω εδω εδω Last edited by siraxanz; 19-09-2011 at 18:08. |
|
|||
|
|||
ευχαριστως να βοηθησουμε οικονομικα. πιστευω και αλλα μελη θα ηθελαν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιο πολύ θα στοιχίσει να την τυπώσεις παρά η αγορά της. Για την χρήση που την θέλετε πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι ακριβό μια και δεν θα χρησιμοποιείται συχνά, εκτός πάντα και αν θέλουμε και το πρεστίζ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να προμηθευθούμε πρώτα τη σκηνή και τα συζητούμε μετά ... . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
περιπου 5000 μελη,και 500 ευρω το πολυ να κανει,αντιλαμβανομαστε οτι 10 λεπτα ο καθενας να διναμε θα παιρναμε και γαμw της τεντες!
ας βρουμε την τεντα,και μετα κανονιζουμε τα τσονταρισματα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
νεος (στο forum) και βορειος | VORIOS | Καλώς ήλθατε | 32 | 01-09-2011 10:32 |
Ηράκλειο Το Gs Forum πάει Θέατρο ¨ Η Απαγωγή της Σμαράγδως ¨ | Eftixis | Θέατρο | 41 | 22-06-2011 22:14 |
Γειά σας!!!Νέος στο Forum | aldopan13 | Καλώς ήλθατε | 13 | 05-06-2011 02:10 |
Ετσι λειτουργούν τα forum | yannis | Χιούμορ | 23 | 01-12-2010 14:54 |