|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σέλα GS
Καλημέρα. Ονομάζομαι Κώστας και τον τελευταίο καιρό κοιτάζω να αντικαταστήσω την μηχανή μου (Varadero 125) με μία GS. To απιαστο όνειρο του 1200 προς το παρόν δεν παίζει λόγω τιμής οπότε κατέληξα στα F800GS ή F650GS.
To 800 μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά αλλά μου φαίνεται ψηλό για 1.75 ύψος. Χθες πήγα και έκανα test ride to 650 και μου φάνηκε πολύ καλό. Ο πωλήτης μου είπε ότι το 650 είναι καλύτερο αν δεν θέλω να πάω χώμα. Το μόνο μειον το οποίο το βλεπω απαγορευτικό είναι η σέλα. Σε μία βόλτα μισής ώρας από τα πρώτα 10 λεπτά είχε πιαστεί ο κ.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντικατασταθεί η σέλα με κάτι πιο μαλακό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Κώστας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλα GS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Πέρνα από τα καινούρια μέλη να σε καλωσορίσουμε και "επίσημα".
Όσο για το ερώτημά σου, αν ψάξεις έχει ερωτηθεί και απαντηθεί πολλές φορές. Προσωπικά μετά από 11500 χλμ (σχεδόν) δεν με ενοχλεί (μάλλον έσφιξαν οι... γλουτιαίοι!). Όπως και να'χει, η σέλα confort της BMW φαίνεται πως είναι η καλύτερη. Δες την σε αυτό το θέμα. Α, και πού 'σαι... Από Γερμανία έχει 270 με τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά, εδώ την δίνουν 370. |
|
|||
|
|||
Γεια σου Κώστα. Να σου πω την αλήθεια και εγώ την πρώτη φορά που έκανα βόλτα την δική μου (F650GS), την ίδια ανησυχία με εσένα είχα. Αλλά τώρα πια δεν μπορώ να σου πω ότι με ενοχλεί και έχω κάνει μόνο 6000 χλμ. Ωστόσο ότνως υπάρχει και η comfort που λένε ότι είναι πολύ βολική και ειδικά με δεύτερο άτομο πάνω.
Δες εδώ: www.teileineile.de Αν γραφτείς έχεις και έκπτωση. |
|
|||
|
|||
Η σέλα όντως είναι άβολη.Για μέσα στην πόλη που σταματάς σε φανάρια κ.λ.π. δεν υπάρχει πρόβλημα.Θα έχεις πρόβλημα σε ταξίδι πάνω από την μία ώρα.Θέλει στάση κάθε ώρα.Η μηχανή είναι εύκολη όσο και ένα παπί.
|
|
|||
|
|||
η αληθει ειναι οτι η σελα ειναι αστα να πανε,εγω περιμενω να μου ρθει της wunderligh αλλα και η μαμα comfort ακουγονται πολυ καλα σχολια.
|
|
|||
|
|||
επίσης προσπάθησε τελικά να αγοράσεις την F800 αντί την F650 διότι είναι καλύτερη σε φρένα, απόδοση μοτέρ, εμφάνιση, προστασία και από τέλη, ασφάλειες κτλ είναι ίδιες..
think about it! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαν του αστειου(σοβαρου αστειου ομως)κοιταξε να παρεις αυτο που γουσταρεις πιο πολυ εσυ.Και ασε τον πωλητη στο ονειρο του(και στο συμφερον του ή στην αγνοια του).Η σελα θα εχει θεμα αν εισαι Xtra Large καλομαθημενος.Αν δεν σε πολυνοιαζει και παρεις την GS με το νου στην οδηγηση,το τελευταιο που θα σε απασχολησει ειναι η σελα.Ναι ειναι στενη ναι δεν ειναι πολυθρονα Caponord ναι δεν ειναι για 600χλμ σερι.Εχει ομως καλο αφρωδες και συνηθιζεται.Αν βεβαιως θελεις βασιλικες μετακινησεις...κανε υπομονη και παρε ενα 1200GS ή απλα ξηλωσου κανα ευρω παραπανω και παρε για το GS την wunderlich ή την BMW προταση στο θεμα aftermarket polithrona gia GS gia popous kalomathimenous... |
|
|||
|
|||
Δεν έχεις άδικο η σέλα είναι ψιλοπαλουκάκι το λέω και δεν με πιστεύουν. Στο δικό μου είχε και ψηλή και χαμηλή σέλα να διαλέξω όταν το αγόρασα. Έχει aftermarket η Wunderlich όπως είπε και ο mAtho αλλα νομίζω ότι έχουν κανα 300άρι ίσως και πιο πάνω.
|
|
|||
|
|||
το επομενο μηνα θα γινω κατοχος του bmw f800gs,αλλα βλεπω πολυ αρνητικα σχολια οσο αφορα την μαμα σελα του 800.τοσο αβολη ειναι ρε παιδια,που ανα μια ωρα πρεπει να κανεις σταση απο το πιασιμο... εγω ειμαι 1,76 λετε να εχω προβλημα με το υψος της μηχανης?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σέλα AIRHAWK | Albatros | Διάφορα | 2 | 11-10-2010 21:26 |
Σέλα και top case Trax | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 22-09-2010 20:48 |
Σέλα by Starsel | ALX | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 29-04-2010 23:09 |
Σέλα 1150 GS | Capitain | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 13-04-2010 09:09 |
Σέλα 1290 | kifinas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 21-05-2009 01:00 |