|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε.
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καλώδια
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 23:16 Τη διακοπή των δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη είχαν, μεταξύ άλλων, προκαλέσει οι τέσσερις Βούλγαροι, ηλικίας 44, 26 ,27 και 25ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων και κλοπή. Οι αστυνομικοί έφτασαν στους 4 Βούλγαρους όταν εντόπισαν δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια περιπολίας την περασμένη Παρασκευή, να βγαίνουν από χωράφια και να κατευθύνονται στη Θήβα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά στη συνέχεια πρόσεξαν ότι στα μπουφάν τους υπήρχαν σημάδια από μεταφορά εναερίων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. Ακολούθησε έρευνα μετά την οποία προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν κόψει και είχαν κλέψει, το πρωί της ίδιας ημέρας, περίπου 600 μέτρα καλωδίων. Ο ένας από τους δύο υπέδειξε το σπίτι που διέμεναν οι συνεργοί του σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα. Έξω από το σπίτι υπήρχαν ένα καλώδιο μήκους πέντε μέτρων, ένας κόφτης και ένα αυτοκίνητο σε ειδικές κρύπτες του οποίου είχαν τοποθετήσει 50 κομμάτια χαλκού σε ράβδους ενός μέτρου. Οι τέσσερις Βούλγαροι δρούσαν κυρίως τις νυχτερινές ώρες και κινούνταν πεζή. Όταν έφταναν στις γραμμές του τρένου έκοβαν τα καλώδια με κόφτες που είχαν κρύψει κάπου κοντά, τα έβαζαν στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τα πήγαιναν στη Βουλγαρία. Zougla online - Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καλώδια |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε.
Κανονικά για τιμωρία θα έπρεπε , όσα μέτρα έχουν κλέψει να τα μοιράσουν στα τέσσερα και να τα βάλουν στον κ...... τους .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κατι τετοιους μαζεψε και ο Σαρκοζι και τους εκανε πακετο για Ρουμανια.
Το θεμα ειναι οτι πεσανε να τον φανε ολοι. Μαλλον ο σκοπος καποιων ειναι να μην κοιματε ησυχη η κοινωνια |
|
|||
|
|||
Ακριβώς, για να μπορούν μετά να μας περνάνε στο όνομα του φόβου ό,τι νομοσχέδια θέλουν...
|
|
|||
|
|||
Στο μυαλο μου τριγυριζεις Καπταιν.
|
|
|||
|
|||
αμαν πια με τους φασιστες!
τι εφταιξαν οι κακομοιροι οι γυφτοβουλγαροι(η βουλγαρογυφτοι-δεν ξερω πως ειναι το πιο σωστο...)! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ναι,χαρισε μου το καπιταλιστικο σου Μπεμβεδακι και σου εχω ενα ΜΖ μουρλια... |
|
|||
|
|||
Παιδιά εγώ δεν το βλέπω ρατσιστικά.Με προβληματίζει από καιρό γιατί οι τσιγγάνοι δεν πήγανε στα σπίτια που τους δώσανε από το κράτος προφασιζόμενοι την γκετοποίηση.Τώρα μου απαντήθηκε το ερώτημά μου. Γιατί αν πάνε σε σπίτια, θα μπορεί το κράτος να τους ελένξει ανά πάσα στιγμή (που λέει ο λόγος).
Θα έχουν "έδρα" με οδό και αριθμό + ΑΦΜ κ.τ.λ.π. Ενώ όταν μένουν στις παράγκες νομαδικά, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Άσε που ανάμεσα στα τσαντήρια δεν μπορεί να μπει ούτε νόμος, ούτε κράτος, ούτε αστυνομία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by ntinopoulos; 25-08-2010 at 14:48. |
|
|