|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εσείς τι gps θα αγοράζατε ;
Αλήθεια πιο gps κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο !!!!!!!
Έτσι για να έχουμε μια ιδέα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εσείς τι gps θα αγοράζατε ;
Για το καλύτερο δε μπορώ να πω.
Άλλα για το τιβο που έχω μπορώ να πω οτι είναι πολύ αξιόπιστο και έχει και destinator που για μένα είναι το κορυφαίο πρόγραμμα πλοήγησης για την Ελλαδίτσα μας. |
|
|||
|
|||
destinator
Πολύ καλός χάρτης. |
|
|||
|
|||
Εχω το Garmin Quest και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τα μειονεκτηματα του για μενα ειναι η ελλειψη εξωτερικης μνημης, αλλα για τα λεφτα που διεθετα τοτε ηταν καλη λυση.
Δεν μ ενδιαφερει τοσο η πλοηγηση, οσο το οτι σχεδιαζω διαδρομες με το TopoNavigator και τις μεταφερω εκει, ωστε να μπορω να πηγαινω με ασφαλεια στις χωματινες μου αποδρασεις. Δεν υπαρχει καλο ή κακο GPS. Υπαρχει μονο για τι πραγμα το χρειαζομαστε και αν μας ικανοποιει γι αυτα που κανει. Δηλαδη,εμενα δεν με ικανοποιει να μπορω να ακουω τι μου λεει οταν οδηγω μεσα Bluetooth και αλλων εφετζιδικων συστηματων. |
|
|||
|
|||
Έχω το Zumo 550, που σαν μηχάνημα είναι απλά τέλειο με καταπληκτική λήψη δορυφόρων που δεν σε παρατάει στα δύσκολα,...μακάρι όμως να έπαιρνε χάρτες Destinator!
Last edited by Bmwnek; 23-01-2009 at 12:09. |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο θέμα Άρη!
Προσωπικά πιστεύω πως θα με βοηθήσει γιατί είμαι σε αναζήτηση. Όταν μπουν αρκετές απόψεις, μπορούμε να μπούμε και σε δημοσκόπιση για το καλύτερο. |
|
|||
|
|||
... αδιάβροχο να είναι , ντεστινάτορα να έχει και το πήρα !!!
|
|
|||
|
|||
TIBO A4050 (για μηχανή) Φορητό Σύστημα πλοήγησης με ενσωματωμένο δέκτη GPS.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το χρησιμοποιώ επί καθημερινής βάσης, λόγω επαγγέλματος... Οι συνθήκες "διαβίωσής" του, στα χέρια μου, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αφού κάθε μέρα, "τελειώνω" την -πραγματικά μεγάλης διάρκειας- μπαταρία του...(μετά από τουλάχιστον 6 ώρες συνεχούς χρήσης...) Συμπερασματικά, έχει βρεθεί κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, είτε μπόλικης συνεχόμενης βροχής, είτε πολύ ζέστης, άνω των 40 βαθμών Κελσίου! Πολύ εύκολο στην χρήση, ακόμα και με γάντια...Η δε βάση στήριξής του εφαρμόζει άνετα σε όλους τους τύπους μηχανών, αφού λόγω σχεδιασμού είναι πολύ εύκολη η τοποθέτησή του! Μπορεί να συνδέεται και συνεχόμενα με την μπαταρία της μηχανής (αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται...) μέσω ένος καλωδίου με δική του ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εμπλοκές με το υπάρχον κύκλωμα ρεύματος της μηχανής! Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό ελάττωμα, συνεργάζεται άψογα με το destinator, είναι πολύ γρήγορο με απειροελάχιστες αποκλίσεις σε "δύσκολα" κομμάτια και...αν κάποιος θέλει "εργαλείο", το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Αξίζει τα λεφτά του... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως θα σηκώσετε την μοτοσικλέτα | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 57 | 14-10-2009 10:02 |
ABS....τι είναι και πως λειτουργεί | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 22-02-2009 15:20 |
Αλκυονίδες μέρες ....(τι και γιατί ;;) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 12 | 17-01-2009 15:18 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 14:39 |
Eνα Ζετακι μα τι Ζετακι!!! | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 12:33 |