|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης
δυστηχως εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης.Αν απευθυνθω εκει που την αγορασα θα μου βρουν-δωσουν,σωστα?και αν ναι με καποιο κοστος?κανεις με αναλογη περιπτωση
Last edited by g650gs-kesariani; 11-05-2011 at 03:36. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης
δυστηχως εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης.Αν απευθυνθω εκει που την αγορασα θα μου βρουν-δωσουν,σωστα?και αν ναι με καποιο κοστος?κανεις με αναλογη περιπτωση
|
|
|||
|
|||
Με κόστος περίπου 20 ευρώ αγοράζεις καινούριο από οποιαδήποτε αντιπροσωπεία..
Πηγαίνεις εκεί που την πήρες και κάνεις τα service και σου το σφραγίζουν, με τις ακριβείς ημερομηνίες, που τις βρίσκουν από τον υπολογιστή... |
|
|||
|
|||
Εγω είχα αγορασει την μοτο μεταχειρισμενη και ο προηγουμενος ειχε χασει το service book. Ολα τα service ειχαν γινει στον Γερακα και εκει μου εδωσαν καινουργιο και σφραγισμενο με τις ημερομηνιες των service δωρεαν.
|
|
|||
|
|||
και γω που το χω, εν μερει ειναι αγραφο μενει
|
|
|||
|
|||
Παρόμοια περίπτωση, κόστος εγχειριδίου 10€ και σφράγισμα στις εργασίες που είχαν γίνει στο επίσημο service δωρεάν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για το kawasaki??
|
|
|||
|
|||
Το Kawasaki είναι δίχρονο και κακό
Τι μου το θύμησες? Πρέπει να πάω την άλλη εβδομάδα να κόψω το χορτάρι |
|
|||
|
|||
Μην το παίρνεις και πολύ βαριά σαν απώλεια...
όπως σου το γράψανε πωλείται στα εξουσιοδοτημένα! |
|
|||
|
|||
ευχαριστω για την ενημερωση.....πηρα και εγω την αντιπροσωπια και μου ειπαν με 20-25 ευρω θα παρω αλλο κ μετα θα παω στο συνεργειο να μου περασει το service.θα περιμενω μια βδομαδα μηπως κ το βρω,αν κ εχω φαει τον κοσμο .....α ρε μανα με την καθαριοτητα.......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χρησιμοποιημενο λαδι μηχανης, που το πεταμε? | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 06-02-2010 20:55 |
Ποια ειναι η ακριβης ηλικια της μηχανης μου?? | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 13-10-2009 12:05 |
Πως παρακολουθω την πορεια της μηχανης μου; | kokomilko | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 14-09-2009 09:29 |
Ανταλλαγη μηχανης.... | georgekostas | Χιούμορ | 8 | 31-08-2009 21:30 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |