|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
“Θέλω να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες” του παιδιού μου
Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, ο πατέρας ενός από τους δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του Ρέντη μετά από καταδίωξη κακοποιών, μιλάει για το ο γιο του κι εύχεται να είναι εκείνος το τελευταίο θύμα, “για να μη θρηνήσουν άλλοι γονείς”.
Σχετικά links
“Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αδίστακτοι φονιάδες. Γι' αυτά τα παιδιά έκλαψε όλη η Ελλάδα”, τονίζει. “Εύχομαι να μπορούσα να πάρω τη θέση του κι εκείνος να συνέχιζε να ζει, να πραγματοποιούσε τα όνειρά του, να έκανε οικογένεια, να γερνούσε. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι το τελευταίο θύμα και να γίνει κάτι με τα Σώματα Ασφαλείας για να μη θρηνήσουν άλλοι γονείς”, αναφέρει και προσθέτει: “Προσπαθούμε να βρούμε κουράγιο για να μεγαλώσουμε τα άλλα τέσσερα παιδιά μας. Δεν μπορούν να μας βλέπουν να σερνόμαστε σαν νεκροζώντανοι”. Ο τραγικός πατέρας εξομολογείται πως ο Γιώργος είχε ζητήσει άδεια για να πάει στα Τρίκαλα για τις Απόκριες, αλλά δεν του την έδωσαν. “Είχαμε τηλεφωνηθεί και τον περιμέναμε μία από εκείνες τις ημέρες. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μας εκείνη τη μέρα και ανησυχύσαμε, γιατί υποθέσαμε, ότι θα είχε δουλειά. Όταν μας πήρε ο αστυνομικός διευθυντής κόπηκαν τα πόδια μας. Είχαμε ήδη δει στην τηλεόραση αυτό που είχε συμβεί στην Αθήνα”, καταλήγει. Και δυστυχώς, οι ανησχυχίες της οικογένειάς τους, επαληθεύτηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο... kakopoioi gazosan astinomikous sto renti Δύο αστυνομικοι νεκροι μετά από καταδίωξη στου... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: “Θέλω να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες” του παιδιού μο
Τόσο καιρό και ακόμα τίποτα από τα καθάρματα;;;;
|
|
|||
|
|||
Ακούγεται ότι τους έχουν βρει και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για σίγουρη καταδίκη.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Σόρρυ, αλλά και να τους βρουν εγώ δεν πιστεύω να τους δω σε δικαστήριο.
Είτε τους έχουν ήδη "φάει" είτε θα σκοτωθούν στην ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη σύλληψη, είτε θα "πηδήξουν" από κανένα παράθυρο της ΓΑΔΑ. Σιγά μην τους περάσουν από δίκη....... |
|
|||
|
|||
+1000
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μην ξεχνάς, ότι παγκοσμίως οι αστυνομικοί άμα "φάνε" δικούς τους, το αντιμετωπίζουν διαφορετικά.... είμαι αισιόδοξος πάντως για αυτό.
|
|
|||
|
|||
Μακάρι γιατί αν τους πάνε σε δίκη μπορεί να δούμε τίποτα τενεκέδες αλληλέγγυους να φωνάζουν….
|
|
|||
|
|||
...κατι τετοια δεν τα χανει ο Κουγιαςςςςςςςςςςςςς!!!!
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να τους βρουν και από εκεί και πέρα ξέρουν τι θα τους κάνουν. ..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 15:15 |
SYM GTS300i EVO, οι πρωτες μου εντυπωσεις | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-06-2010 19:22 |
'Οποιος είδε την Πηγή ας επικοινωνήσει με το χαμόγελο του παιδιού! | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 14-11-2009 11:12 |
Σε οπτικές ίνες θα μπορούσαν να βασιστούν οι επόμενες εκδόσεις του USB | EOD-K9 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 11-10-2009 22:44 |
Ένα τετράδιο για το χαμόγελο του παιδιού ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 28-08-2009 18:31 |