|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πες μου πού… το έκανες!
Έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο; Είστε τόσο ευτυχισμένοι επειδή μόλις πριν από λίγα λεπτά δημιουργήθηκαν «σημάδια στο λαιμό σας που θα μαρτυράνε»… πολλά, ώστε θέλετε να το φωνάξετε σε όλον τον κόσμο; Τώρα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα IJustMadeLove.com και να δηλώσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των χαρτών του Google Maps πότε, πού και πώς κάνατε έρωτα τελευταία φορά. Μάλιστα η ιστοσελίδα έχει χρονικό όριο «ασφαλείας» 20 λεπτών ανάμεσα στις καταχωρήσεις που μπορεί να κάνει ένας χρήστης, προκειμένου να είναι… ρεαλιστικές. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι έχουν παραθέσει πληροφορίες για τις ερωτικές τους περιπέτειες στην ιστοσελίδα. Το απίστευτο είναι ότι τουλάχιστον επτά περι…στάσεις έχουν καταγραφεί στη Σαουδική Αραβία!... πηγη:ζουγκλα |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πες μου πού… το έκανες!
|
|||
|
|||
παιδια δειτε στο χαρτη στην Κηφησιας ενα BMW να ανεβαινει βορεια
χα χα χα εγω ειμαι που το πηγαινω .......γαμ**ντας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΕΓΡΑΨΕΣ..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
θα μου το επιτρέψετε αδέρφια...!! | lykos27 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 07-06-2009 12:38 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |
Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... | gma21 | Αστεία Video | 12 | 11-02-2009 02:37 |