|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σχετικά με τους moderator
Είναι καιρό που μου έχει δημιουργηθεί η απορία και πιστέυω ίσως και σε άλλους χρήστες, σχετικά με το πώς γίνεται ή πως μπορεί να έχει κάποιος τις προϋποθέσεις για να "γίνει" moderator και μέσω ποιας διαδικaσίας η με ποια κριτήρια επιλέγεται κάποιος αν υπάρχουν, γίνεται κάτι τέτοιο!
Ολο αυτό απλά παρατηρώντας στην περιήγηση μου όλο το διάστημα που βρίσκομαι στο forum κάποια μέλη τα οποία απο ότι θυμόμουν ότι ήταν απλοί χρήστες και στη συνέχεια πρόσεξα πως είχαν γίνει ήδη mods.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχετικά με τους moderator
Εγω νομιζα οτι μοντ ειναι κατι σαν διαχειριστης,αλλα καπου ειδα την λεξη ''αναβαθμισμενος'' και αναθεωρησα.
Whatever.......... |
|
|||
|
|||
Λοιπον....ειμαι γραμμενος εδω παδα απο 10-03-2009 και πραγματικα κατα καιρους με απασχόλησε και εμενα αυτο το θεμα...ΟΧΙ οτι με ενδιαφερουν τα γαλονια!!!απλα έιχα πάντα την περιεργεια να μάθω αν υπαρχουν καποια κριτηρια να γίνετε καποιος Moderator γιατι οσο καιρο ειμαι εδω εχω δει μερικους να γίνονται mods αλλα απο <<διακριτικοτητα>>!!δεν τους εχω ρωτησει......καποτε ακουγοταν σαν φήμη.....γυρω γυρω οτι για να γίνεις Mod....πρεπει να έχεις πολλα μηνηματα.....αλλα στην πορεια προκύψαν <<αναβαθμίσεις>> ατόμων και με ...λίγα .....μνμ......γιαυτο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ....μην κολοτριβεσαι!!!
Πιστευω οτι η αναβάθμιση καποιου μελους σε Διαχειριστη(ελληνιστι) παντως, οτι κρινεται κατ απεριπτωση και δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες,,,, σε αλλη περιπτωση...παρακαλω τα 2 αδελφια.....Νικολα-Λεοντοκαρδο (επι τοις ευκαιριας πολυχρονος) και Δημητρη Αρκας να μας ενημερωσετε ή ΑΚΟΜΑ καλύτερα να ενημερωσετε τον ΔΙΑΒΟΗΤΟ pretenteriw.....με τα 1000.000.000.000.000 πως να γινει επιτελους Mod!!!! (ασχετο...φανταζεστε να υπαρχει ρητρα για να γίνεις Mod τα 3000 μνμ.....ποιος τον ακουει μετα τον κλαψιαρη) |
|
|||
|
|||
ο μανιακος κατι ετοιμαζει να πει!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασίλη ακρίβώς την ίδια άποψη έιχα και έχω και υπέθεσα το ίδιο με εσένα. Πάντως δεν φαίνεται να είναι κριτήριο ο αριθμός μηνυμάτων ούτε το πόσο πάλια εγγραφή έχεις! Ψιλοϋποθέτω επίσης πως έχει κάποια σχέση με τον γεωγραφική προέλευση! Βλέπω τελικά πως είχαμε αρκετοί την ίδια απορία αλλά όλοι απο διακριτικότητα δεν ρωτούσαμε! Μας έβγαλα λοιπόν απο την δύσκολη θέση! |
|
|||
|
|||
Γραφει για την εκδρομή στην Ολυμπία τώρα
|
|
|||
|
|||
Στην δική μου περίπτωση δεν υπήρχαν κανόνες και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους
αν και δεν είμαι υπεύθυνος για να απαντήσω,θα ήθελα απλά να σημειώσω πως αν παρατηρήσατε,τα μέλη που αναβαθμίστηκαν σε mod είναι εκτός Αθήνας,ανοίγοντας έτσι ακόμη περισσότερο το φόρουμ,στις εκδρομές,στις προτάσεις κ.λ.π Δείτε μόνο τις συναντήσεις της προηγούμενης εβδομάδας σε Αθήνα - Πάτρα - Θεσ/νίκη - Κρήτη...μια ομορφιά! Η παρέα μεγαλώνει και οι Μπεμβεδάκιδες και όχι μόνο ξέρουν ότι θα βρουν έναν συμφορουμίτη αν τον χρειαστούν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό επιβεβαιώνει την σκέψη περί γεωγραφικής προέλευσης! |
|
|||
|
|||
Παντως σε ενα αλλο φορουμ που ημουνα,η προυποθεση για να γινεις μοντ. ηταν να εισαι Πατρινος.......
|
|
|||
|
|||
κε γω που ειμαι Λεμεσιανος ?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τη μπαταρία και την φόρτισή της | gtbike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 39 | 07-03-2011 21:58 |
Η λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 24-09-2010 22:37 |
Σχετικά με τη μπύρα...... | ARGI | Χιούμορ | 16 | 04-09-2010 21:34 |
Οι Κρητικοί με τις μαντινάδες τους. | pirate | Χιούμορ | 5 | 14-03-2010 08:56 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |