|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
EOS MATRIX.....
Ειχε καποιος καποια οποιαδηποτε συναλλαγη μαζι τους??? Μου λενε οτι για καποια οφειλη που εχω σε καποια τραπεζα και την εχω πληρωσει εννοειται παρα πολλες φορες παραπανω, αντι για το ποσο που "χρωσταω" που ζητανε το 1/5 του ποσου, σε δυο δοσεις ωστε να τακτοποιηθει το θεμα τελειως..!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: EOS MATRIX.....
Από μιά γρήγορη ματιά που έριξα στην ιστοσελίδα τους μάλλον λειτουργεί σαν distress fund. Δε θα απέρριπτα ασυζητητί την πρότασή τους, αλλά θα ρωτούσα και στην τράπεζα....
|
|
|||
|
|||
Δεν την αππεριψα φιλε... αυριο θα παω να ρωτησω στην τραπεζα, ειναι πολυ ενδιαφερον οταν μπορεις να απαλλαγεις απο ενα βραχνα και μαλιστα με μια τοσο ενδιαφερουσα προταση. Ειπα να ρωτησω και σε εδω, σ' αυτην την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΑ μηπως καποιος ειχε καποια κατασταση μαζι τους. Παντως οπως και να εχει ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Θα το πω και δημόσια αυτό που έχω πει ιδωτικά, μακάρι να πουληθούν τα δάνεια σε τρίτους, τότε θα πάμε στην πραγματική αξία, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους. Αφήστε που θα πέσει και τρελλό γέλιο στα δικαστήρια!
Εκτός αυτού οι τράπεζες ήδη κάνουν διακανονισμούς κουρέματος, απλά πρέπει να αποπληρωθεί το υπόλοιπο συντομότερα, εκεί πρέπει να έχεις ρευστό! |
|
|||
|
|||
μακαρι γιατι τα εχουμε πληρωσει διπλα και τριπλα....και τελειωμο δεν εχουν!!
|
|
|