|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εναλλακτικη προστασια απο τον αερα!(Αντι για μεγαλυτερο φαιρινγκ)
Λοιπον..
Κατ'αρχας, να λειψουν τα ειρωνικα χαμογελακια!! (Εξ'αλλου, το λεει και ΕΔΩ! ο ανθρωπος οτι της ταιριαζει! ): "Why not try that idea on a BMW...after all BMW did start as an airplane engine manufacturer" Περα απο την πλακα, στα 30 χλμ, που αρχιζει και περιστρεφεται, δεν φαινεται τιποτα, αρα δεν ενοχλει, οσο αναφορα το οπτικο πεδιο ( στα 100 χλμ, περιστρεφεται με 3.500 σ.α.λ. και στα 200, με 7.000 σ.α.λ.!) Φυσικα, δεν σκοπευω να το εχω μονιμα στο φαιρινγκ, αλλα να το τοποθετω σε ταξιδια (Μη μας κραζουν κι'ολας, στην Κερκυρα που ειναι μικρος ο τοπος και μας ξερουν-σχεδον-ολοι! ) Το βρηκα, μονον ΕΔΩ, στα 98 euros.. ΓΝΩΜΕΣ?????? Last edited by black_hawk; 31-08-2011 at 01:37. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εναλλακτικη προστασια απο τον αερα!(Αντι για μεγαλυτερο
Έξυπνο αλλά πρέπει να βγάζει θόρυβο...αναφέρει κάτι στο site?
|
|
|||
|
|||
Ηχομετρηση, δεν εχω δει να εχουν αλλα, στα 100+ χλμ/ωρα, προφανως αλλοι θορυβοι (μοτερ-αερας κλπ) ειναι πολυ πιο ισχυροι..
|
|
|||
|
|||
να με πληρωνεις δεν βαζω τετοια πραγματα στην μηχανη.
|
|
|||
|
|||
Φορτίζει και την μπαταρία ????
|
|
||||
|
||||
Άσχετα αν εγώ δεν θα το έβαζα, ακούγεται πολύ έξυπνο ...
|
|||
|
|||
Χα χα χα,κανονικός έλικας σαν το σήμα μας.
Σαφώς και δε θα το έβαζα Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Πρωτότυπο μου θύμισε τον εαυτό μου πιτσιρικά με τα ποδήλατα τότε βάζαμε κάτι παρόμοιους μύλους με ωραία χρώματα και τρέχαμε για να γυρίζουν γύρο γύρο που να φανταστώ ότι θα το χρησιμοποιούσαν για την προστασία του αέρα σε φαίρινγκ σήμερα . |
|
|||
|
|||
καλυτερα λιγο αερακι παρα αυτο να σε δει και κανεις να πεσει κατω αποτα γελια,δε λεω μπορει να κανει δουλεια αλλα το οπτικο ειναι ......ασε μην πω καλυτερα ..
|
|
|||
|
|||
Μπορεί όπως λέει να κάνει δουλειά..αλλά ούτε εγώ θα το έβαζα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρευνα και στην Ελλάδα για μεγάλη απάτη με ερευνητικά κονδύλια τη | pirate | Κόσμος | 5 | 17-06-2011 00:17 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ. | frits | Επικαιρότητα | 45 | 22-08-2010 10:40 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |
Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 23:57 |