|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
'Oργανο μέτρησης υποπίεσης για συγχρονισμό πεταλούδων GS
Παιδιά όπως λέει κι ο τίτλος ψάχνω Carbtune ή Twinmax να αγοράσω για να συγχρονίσω το κορίτσι γιατί μου έχει παρουσιασει συμπτώματα, (σκασίματα, ξαφνικά κοψίματα ενώ κρατάω σταθερό το γκάζι, vibration σε ένα εύρος στροφών ψηλά κτλ...)
Είναι απλή η διαδικασία απ'ότι έχω διαβάσει και ενδιαφέρουσα να την έκανα μόνος μου...Οπότε σκέφτηκα γιατί να δώσω ένα πενηντάρικο στο μάστορα και να μην πάρω το εργαλείο και να μου μείνει κιόλας.... Είμαι φαν τέτοιων gadget εν γένει... Αν κάποιος φίλος βέβαια δεν το πουλάει και θα ήθελε να κεράσω τα καφεδάκια να μου ανοίξει και τα μάτια στη διαδικασία, πάλι ευπρόσδεκτο είναι κι αυτό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κωνσταντίνος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 'Oργανο μέτρησης υποπίεσης για συγχρονισμό πεταλούδων GS
[url=http://www.motorcycleinfo.co.uk/index.cfm?fa=contentGeneric.obxaszqugbllbuna&pageId=264844]Motorcycle Info Pages - 'How to' & FAQ's > R1200GS / R1200 Throttle Body Sync[/url
Γεια χαρα με 6 ευρουλακια εισαι ετοιμος, αλλιως ψαξε ebay εχει καλες ευκαιριες!! Last edited by jarhead; 04-11-2010 at 21:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέραν τούτου θα ήθελα να το πάρω από κάποιον εδώ..Αν δεν βρω θα πάω στον Πειραιά να πάρω 2 ρολόγια από τα μαστόρια, όλο και κάπου θα βρω... |
|
|||
|
|||
Aν θες βοηθεια με το ebay η με αγορα απο εξωτερικο κανενα προβλημα , μπορω να σε βοηθησω αν θελεις.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός αν έχεις κι εσύ και έρθω Θεσσαλονίκη να το συγχρονίσουμε... |
|
|||
|
|||
Ειμαι και εγω του δογματος αν δεν αλλαξεις τις πανες του παιδιου σου δεν εισαι πατερας...Ετσι και εγω τα κανω μονος μου....Πριν κανενα μηνα ειχα βρει το twinmax σε πολυ καλη τιμη αλλα τα καβουρια χορευαν μεσα στην τσεπη μου....το τελευταιο λινκ ειναι για το carbtune κατευθειαν απο το εργοστασιο , τα ταχυδρομικα ειναι μονο 1 λιρα και εχει πολλους συνδυασμους.Αν θες του στελνω κανενα εμαιλ του εγγλεζου μπας και βρουμε ακρη, αλλιως δωσμου καμια μιση ωρα μπας και βρω κανενα twinmax.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά έτσι κάνουν οι καπεταναίοι.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Σύστημα μέτρησης αλκοόλ της Toyota θα κλειδώνει τη μίζα | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 11 | 31-10-2009 15:39 |
Πίνακας μέτρησης μεγεθών | Cpt | Ένδυση | 20 | 31-05-2009 00:09 |