|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσα παιδιά θα θέλατε αλλά και θα μπορούσατε να έχετε. | |||
Δεν επιθυμώ να κάνω παιδιά για τους δικούς μου λόγους | 0 | 0% | |
Προτιμώ 1 παιδί | 3 | 18.75% | |
Προτιμώ 2 παιδιά | 9 | 56.25% | |
Προτιμώ 3 παιδιά | 2 | 12.50% | |
Προτιμώ 4 παιδιά | 2 | 12.50% | |
Προτιμώ 5 παιδιά | 0 | 0% | |
Προτιμώ περισσότερα από 5 παιδιά | 0 | 0% | |
Ψήφισαν: 16. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ελληνική η πιο υπερπολύτεκνη οικογένεια στο κόσμο.
Σήμερα σας παραθέτω ένα ακόμα δημοσίευμα που πιστεύω θα αρέσει σε αρκετούς. Εχει σχέση με την πολυτεκνία και αναφέρεται στην πιο υπερπολύτεκνη οικογένεια του Κόσμου (βάσει του Βιβλίου Γκίνες), η οποία είναι ... Ελληνική!!
Το σημεντικότερο που κρατώ από το άρθρο είναι η κουβέντα " Δώσε και μη ζητάς" Διαβάστε και θα καταλάβετε. http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1017 Ακολούθως ανέβασα και μια δημοσκόπηση για να δούμε μεταξύ μας προς τα που πλέον κινούμαστε από πλευράς τεκνοποίησης και πόσα παιδιά θα ήθελε (ή έχει) ο καθένας μας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελληνική η πιο υπερπολύτεκνη οικογένεια στο κόσμο.
:sm4:Πολύ καλό post!
|
|
|||
|
|||
Ψήφισα .... 2 !
|
|
|||
|
|||
Exω τρία και είμαι μια χαρά
|
|
|||
|
|||
Γερός να είμαι 3 παιδιά θα ήθελα, αν προέκυπτε και κανένα παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι...
|
|
|||
|
|||
εγώ έχω 2 αλλά αν μπορούσα να συντηρήσω
περισσότερα νομίζω οτι τα 4 είναι καλά. |
|
|||
|
|||
εγώ έχω ένα, στόχος είναι τα δυο και ήδη μου φαίνεται ζόρι
μπράβο στον Ζουγανέλη |
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο μπράβο σ'αυτή την οικογένεια.
Εγώ ακόμα δεν έχω παντρευτεί για να έχω παιδιά ,αλλά η οικογενειά μου είναι επίσης πολύτεκνη.Έχω άλλα 6 αδέλφια.Το συναίσθημα φοβερό.Δε ξέρω πόσα παιδιά θα ήθελα να κάνω ,αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θελα και γω να γίνω πολύτεκνος. Από ότι βλέπω είστε σχεδόν όλοι μπαμπάδες!Να στε πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογενειές σας. |
|
|||
|
|||
2είναι ΟΚ. ούτε πολλά ούτε λίγα ..
|
|
|||
|
|||
2 έχω αλλά αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και 3 είναι καλύτερα
και όπως λέγαν και οι παλιοί " το καζάνι για να σταθεί στη φωτιά θέλει 3 πόδια και τεσσάρα ακόμα καλύτερα " Δεν μας εγραψες οτι εισαι ενας εκ των 17 Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πιο επιτυχημένη BMW όλων των εποχών | gemara | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 12-05-2009 01:49 |
Οι πιο αστείες εφευρέσεις για το σπίτι σας | p.l. | Χιούμορ | 8 | 10-03-2009 13:24 |
Οι πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2009 | Arkas | Κινηματογράφος | 6 | 10-01-2009 12:29 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 11:25 |
Η Ελληνική γλώσσα καθιερώνεται διεθνώς στον επιστημονικό κόσμο. | yannis | Πολιτισμός | 2 | 20-12-2008 18:49 |