|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA
ποσα χλμ σας βγαζει το gs σας?
αληθεια ρε παιδια να σας ρωτησω,εχω το gsa κι εχει ειληκρηνα πολυ κακη ενημερωση ο δεικτης καυσιμου με αποτελεσμα ποτε να μην το αφηνω να αδειασει.τουλαχιστον η ενδειξη range λειτουργει σωστα? ποσα χιλιομετρα σας βγαζει η gsa? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA
539.1 χιλιομετρα με ενα τεποζιτο....εννοειτε δεν εσπρωχνα.....ο υπολογιστης ταξιδιου ειχε μηδενισει 40 χιλιομετρα πριν,,,,
Πιστευω οτι μπορει να βγαλει και παραπανω.... αν θες κραταω καταναλωσεις απο οταν αγορασα την μοτο...αν επιθυμεις, στο στελνω |
|
|||
|
|||
αν πηγαίνεις οικονομικά καίει 5,6 στα εκατό σόρθ εγώ έχω 1150
|
|
|||
|
|||
GS 09
Τα περισότερα που έχω δει ειναι 240χιλ με ενα ρεζερβουαρ. Τα κλασικά ειναι 205 με ενα ρεζερβουαρ. |
|
|||
|
|||
Μάλλον έχεις πολύ βαρύ χέρι
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...ενδιαφέρον ακούγεται .... Θα τις γράψεις ;;;
|
|||
|
|||
GS 1200, 12/2008. Περίπου 300 χλμ σε επαρχιακό δρόμο, 270χλμ στην πόλη και 200 - 220 στην εθνική.
Όσον αφορά στη ένδειξη χλμ που απομένουν το έχω μηδενίσει και έχει κάνει άλλα 20 χλμ χωρίς να μείνει. |
|
|||
|
|||
GS 2008, στα 220-240χλμ ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας και μένουν ακόμα 70 χλμ τα οποία μηδενίζονται και έχει ακόμα 20-30 χλμ !!!
|
|
|||
|
|||
μπραβο,με gs 300χλμ???μενω εκπληκτος,εγω το πολυ στα 220χλμ γεμιζα.
|
|
|||
|
|||
ΣΩΣΤΟΣ
|
|
|