|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απορίες για GS1200
Χαίρεται, σαν νέο μέλος ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα όσων αφορά το θεσπέσιο αυτό εργαλείο.. Μετά την στρατιωτική μου θητεία έβαλα στο πρόγραμμα να πουλήσω το γυμνό 6μισάρη και να κοιτάξω τους χάρτες αφ' υψηλού, μετρώντας πολλά χλμ και άνετα ταξίδια.
Κατέληξα στο GS μιας και όλα τα sport touring ή touring που διατίθενται ξεπερνούν κατά πολύ την τιμή του GS και δεν προσφέρουν τόσα καλούδια.. Έχω κάνει πολλά χλμ με γυμνά, μοτάρντ, στρίτ και..παπιά, έτσι λοιπόν λέω ότι σοβαρεύτηκα. Ζητάω λοιπόν ένα μηχανάκι που να μπορώ να το φορτώσω χωρίς να παραπονιέται και να μην σκέφτομαι τα χλμ μαζί με το μούδιασμα της γνωστής ευαίσθητης περιοχής..Μιας και 1.90 ύψος το GS από την αρχή (μια φορά το καβάλησα και πείστηκα) μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν ενδιαφέρομε τόσο για off-road όσο για on-road και εδώ θα ήθελα την γνώμη σας.. Θα ήθελα να με ενημερώσετε επίσης για τα service του, κυρίως από οικονομικής άποψης και που μπορώ να τα κάνω (μένω πλέον μόνιμα Αγρίνιο). Κόστος ανταλλακτικών, αν είναι ζημιάρικο.. Συγχαρητήρια για το site σας και ευχαριστώ προκαταβολικά.. Μάνος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απορίες για GS1200
αποφασισες να πας σε καποιο πιο touring style ετσι???,σωστη αποφαση,ωραια τα naked και motard αλλα τρως πολυ ξυλο απο τον αερα.
αν επιλεξεις μεταχειρισμενο gs δες να παρεις μοντελο 08 κι επειτα.σαφως ανανεωμενο και λιγο πιο δυνατο,αλλο κιβωτιο ταχυτητων. ψαξε το καλα και δες αν εχει τυχων ανακλησεις κι αν τις εχει περασει,δες να εχει ενα σωστο ιστορικο κι απο service αλλα και τυχων ζημιες που ειχε παρουσιασει,μην πεσεις με τα μουτρα σε μια,κανε ενα σωστο search γιατι και πολλα πραγματα δεν ειναι κι οπως φαινοντε. απο θεμα ζημιων τωρα,ειναι μηχανες που εχουν βγαλει καποιες ζημιες αλλα και μηχανες που δεν εχουν κανει το παραμικρο περα απο τα προβλεπωμενα αναλωσιμα του service. αλλοι δε θελουν να τα βλεπουν,αλλοι παλι τα γουσταρουν τρελα. εδω μεσα μπορεις να βρεις καποια πραγματα σχετικα με ζημιες. βεβαια μην ακολουθησεις το ρητο,παρε ιαπωνα να σωθεις,ολες οι εταιρειες μπορουν να παρουσιασουν προβληματα στις μηχανες τους. |
|
|||
|
|||
Βασικά ενδιαφέρομαι μόνο για καινούργιο, οπότε γλιτώνω όλο το ψάξιμο και τον έλεγχο μιας μεταχειρισμένης.. Απο KTM είχε στενάξει η τσέπη μου, από την kawasaki μια χαρά.. Αν και πιστεύω οτι η BMW θα είναι αρκετά προσεκτική στο θέμα ζημιών.. κρατώ μια πισινή για τα ευρωπαϊκά.. Ευχαριστώ πάντως..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο το λαμβανω σαν αστειο! Αυτο πλεον εχει γινει μυθος αγαπητε μου. Αν και παλι θα επαιρνα bmw, ομως δεν νομιζω οτι πλεον δεν βγαζουν βλαβες (και μερικες φορες χαζες βλαβες για το ονομα και την αξια των μηχανων). Οποτε, για αλλη μια φορα, οτι παρεις ειναι θεμα τυχης να μην σε ταλαιπωρησει. |
|
|||
|
|||
κι εμένα μου ακούγεται παράξενο μιας και την γνώμη μου στην είπα.όλες οι μηχανές μπορούν να παρουσιάσουν πρόβλημα ανεξάρτητου κατασκευαστή.
|
|
|||
|
|||
στο δρομο ειναι πολυ καλο.το φορτωνεις και δεν παραπονιεται!αλλα μην περιμενεις οτι δεν θα εχει προβληματα!και διαφορικο και ABS και αλλα!
|
|
|||
|
|||
κλείσε τα μάτια και πάρε το....
αφού σου έχει κάνει κλικ, να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις... στον έναν δυσαρεστημένο αγοραστή είμαστε άλλοι 100 που γουστάρουμε τρελά..... πάρε το και αν (ω μη γένητω) χρειαστείς οτιδήποτε...εδώ είμαστε |
|
|||
|
|||
Να το πάρεις συντοπίτη και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ
Ότι χρειαστείς για τιμές, service, που κτλ, πες μου να πιούμε και καφεδάκι να γνωριστούμε |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
|
|
|||
|
|||
Σωστότατος!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες για GS1200/08 | TALON | Ζήτηση | 5 | 23-10-2009 21:40 |
Για όποιον ψάχνεται για εξάτμιση για GS1200 | crmaris | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 16-06-2009 12:08 |
Πληροφορίες για GS1200 | alkiviadis | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 10:57 |
προγραμα για gs1200 | kilulu | Διάφορα | 21 | 23-04-2009 12:57 |
Απορίες υιού............ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Ανέκδοτα | 14 | 16-04-2009 07:39 |