|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγη σελας σε F650gs
Φίλοι, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι που αναγκαστικά να κάνω την προηγούμενη εβδομάδα μου έχει καρφωθεί η ιδέα να αλλάξω την σέλα στην μπουμπουκα γιατί τα είδα όλα…..!!!!Σκέπτομαι για την Sports seat BMW F 650 GS HIGH της Touratech. Θα ήθελα τη γνώμη σαν αν αξίζει η αλλαγή και αν θα είναι όντως πιο ξεκούραστη η σέλα της Touratech. Ευχαριστώ!!!
Last edited by skippybi; 18-05-2010 at 21:50. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγη σελας σε F650gs
Πιστεύω οτι οποιαδήποτε σέλα πέρα απο την μαμά θα είναι καλύτερη
Η εργοστασιακή είναι απλά μάπα... Έχω το 800, πήγα μέχρι την Χαλκίδα και τα είδα όλα... Μάλλον κι εγώ θα κάνω αλλαγή... Για την high έχω ακούσει οτι είναι ψηλή...μήπως να πας για την άλλη την standard (αν την λέω καλά) ??? |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω τι λύση θα βρείς, άλλα άλλαξε την γρήγορα. Εγώ την είχα 9 μήνες (την μηχανή) και δεν κατάφερα να συνηθίσω τη σέλα της ποτέ.
Τελικά άλλαξα μηχανή, ( R 1200 GS) και είμαι άρχοντας. |
|
|||
|
|||
Παιδιά μέχρι την Αντίκυρα Βοιωτίας πήγα και ήρθα και δεν έβγαινε…για την High είπα λόγο ύψους 1.90 για να είναι λίγο πιο όρθια τα πόδια για να μην κλειδώνουν τα γόνατα και επηρεάζουν την μέση .Βέβαια αν είναι πολύ ψηλότερη ,ναι πάω για την standard ή για την R 1200 gs… μμμμμμμμμμμ
|
|
|||
|
|||
Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις σελλα. Μιλα με τον Μιχαλη (riko46) και θα σε βοηθησει
|
|
|||
|
|||
υπαρχουν και σελαδες που διορθωνουν το αφρωδες και βαζουν τζελ με πολυ λιγοτερο κοστος.
|
|
|||
|
|||
Και ναι σήμερα έγινε η μεταμόρφωση της παλιάς σέλας της GS μου….οφείλω να πω ότι ο φίλος riko46 κατά κόσμο Μιχάλης είναι με μια λέξη αυτό που θα λέγαμε όλοι <<Ο Μάστορας>>. Τον ευχαριστώ πολύ για την άψογη, ποιοτικά και εμφανισιακά, δουλεία του και τα παιδιά του Forumπου τον συνέστησαν. Μιχ πάντα τέτοια!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
D.i.y Αλλαγη φλαντzας θαλαμου καυσης .. σε bmw gs 1100 | point zero | Τεχνικά θέματα διάφορα | 65 | 07-05-2010 00:11 |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 13:21 |
Λειτουργία ABS σε F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 19-01-2010 17:26 |
wheelie control σε F650GS | gk8719 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 09-12-2009 23:42 |
Αλλαγη ελαστικων! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 31-07-2009 00:05 |