|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αναζητησα gps
Καλησπερα σε ολο το forum. θα ηθελα τη γνωμη σας για καποιο gps που να μην ειναι με φευγατη τιμη. δεν θελω να δωσω 600 ευρο παραδειγμα για ενα garmin 660 κ ο λογος ειναι πρωτον οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα κ δευτερων πιστευω οτι οι διαφορες τους δεν ειναι κ τεραστιες την ιδια δουλεια κανουν ολα (ισως να κανω κ λαθος).Ποιο πολυ το θελω για αναζητηση ξενοδοχειον κ διαφορα τετοια. το πολυ μεχρι 300 ευρο μπορω να διαθεσω! εχω δει καποια αλλα θελω κ τη γνωμη σας! help....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: αναζητησα gps
Νομίζω ότι στη τιμή που λες είναι για μοτό το TIBO(A4050) και το Tom Tom,
|
|
|||
|
|||
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΟΜ ΤΟΜ
|
|
|||
|
|||
τα garmin δεν ειναι καλασε αυτες της τιμες?μονο τα ακριβα αξιζουν?
|
|
|||
|
|||
Ειναι καλά αλλά όχι αδιάβροχα..!
|
|
|||
|
|||
Εχω το garmin nuvi με 100 ευρώ εχω φορτωσει και την ευρώπη Λειτουργει αψογα 3 χρόνια τώρα με συχνές δωρεάν αναβαθμίσεις.Το έχω τοποθετησει στο μπαρακι του τιμονιού.Δεν είναι αδιάβροχο αλλά πολλες φορές με εχει πιάσει βροχη και το έχω καλύψει με ενα πλαστικο διαφανές κάλυμα.Αν μου χαλασει που δεν το βλέπω, θα πάρω πάλι το ίδιο.
|
|
|||
|
|||
τα εχω δει αυτα με 80,100 μεχρι κ 160 ευρο. για κατι τετοιο σκευτομουν. ευρωπη το εχεις δοκιμασει???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τρεις φορες και μάλιστα περισυ σε γαλλια ισπανια ιταλία χωρίς κανένα πρόβλημα αντιθέτως με εντυπωσίασαν οι λεπτομέρεις των χαρτών.Αν θές την αποψή μου μην πάρεις ακριβό μόνο να καταβάσεις την ευρώπη σε μια κάρτα sd υπάρχει σε αφθονία στο διαδύκτιο. |
|
|||
|
|||
ναι αλλα αν κατεβασω χαρτη απο το διαδυκτιο θα δουλευει σωστα? μου εχουν πει οτι ισως να εχω προβλημα κ κατα συνεπεια πρεπει να αγορασω κ χαρτη που κανει γυρω στα 100 απ οτι εχω δει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμ εδω σε θέλω.Αν έχεις κανα φίλο να μπερδευεται με αυτά μπορεί εύκολα να τον κατεβάσει και να τον προσαρμόσει στο μηχανημά σου και να λειτουργεί απροβλημάτιστα.Εάν δεν μπορείς ρώτα πόσο έχει και με τον χάρτη της ευρώπης.Και κάτι άλλο μην πάρεις αυτό με την μεγάλη οθόνη έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή κάνοντας την ίδια δουλειά με το μικρό. |
|
|