|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συλλογή Στοιχείων για το βάρος και όχι μόνο για τα κράνη!
Μετά από μία ιδέα που ήρθε από ένα άλλο πόστ σχετικά με το βάρος για διάφορα κράνη είπα να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικό!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συλλογή Στοιχείων για το βάρος και όχι μόνο για τα κράν
Κοιτώντας την λίστα που αναρτήθηκε κάποιοι "παλιοί" ανέφεραν ότι δεν είναι και πολύ ακριβής.
Καλύτερη μέθοδος λοιπόν είναι ... η συλλογή στοιχείων και ειδικότερα από τους κατόχους. Ίσως αυτή η λίστα να βοηθήσει κάποιους στην μελλοντική αγορά ενός κράνους. Οπότε όσοι θέλουν να βοηθήσουν σε αυτό μπορούν να γράψουν την μάρκα, το μοντέλο του κράνους, το μέγεθος και το βάρος του με όση ακρίβεια μπορούν. (Καλό θα είναι να μην γραφτούν τα στοιχεία που λένε τα site.) Ευχαριστώ! Last edited by dimitrisb; 23-01-2012 at 02:03. |
|
|||
|
|||
Το δικό μου είναι :
Scorpion EXO-750 Μέγεθος : XXL (63 cm) Βάρος : 1620 g. (Το κράνος γράφει στα χαρακτηριστικά του για το βάρος 1600 g +-50g) Last edited by dimitrisb; 23-01-2012 at 02:17. |
|
|||
|
|||
uvex helix rs750
μέγεθος Μ (57) βάρος ακριβώς 1.000 gr (το πάνω αριστερά) |
|
|||
|
|||
Thank you!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Το εχω και, εκτος απο το βαρος του, ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ δυσαρεστημενος (κυριως εξαερισμος, ποιοτητα αεραγωγων, ζελατινες!, παρ'οτι UVEX!!.. ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thanks! |
|
|||
|
|||
και όμως,
θα πάρω πάλι uvex (μπορεί το νέο onyx) γιατί είμαι ικανοποιημένος από την αντοχή του rs μη ρωτήσεις πως και γιατί, αλλα το έκανα crash τεστ κάτω από τις ρόδες τραμ στο Μιλάνο και δεν έσπασε! έχω και σχετικές φώτο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλε καμιά φωτο ... |
|
|||
|
|||
P.S.. Ειναι το ΤΡΙΤΟ μου UVEX (Και, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!! )
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξεσουαρ για GS και όχι μόνο... | kosta12gs | Χιούμορ | 14 | 10-01-2012 15:19 |
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μόνο για πολύ ερωτευμένους!!! | Nondas | Ανέκδοτα | 15 | 30-09-2011 19:29 |
Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τζαμί! | MARK | Επικαιρότητα | 17 | 23-07-2011 02:09 |
Universal θήκη για εργαλεία και όχι μόνο.... | ThanDim | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 22-03-2011 01:50 |
Πωλούνται βαλίτσες μαμά BMW για GS και όχι μόνο . | adventure | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 11-11-2010 23:50 |