|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τα φιλαράκια
Ηταν 2 πολύ καλοί φίλοι φοιτητές,που συγκατηκούσαν.
Ο ένας πολύ μελετηρός,αψογος στα μαθήματα,δεν εβγαινε και πολύ εξω,και δεν τα πήγαινε καλά με τις γυναίκες. Ο άλλος κάθε βράδυ έξω,στα μπαράκια,στο σουλατσάρισμα,και ηταν καμάκι απο τα λίγα.Ετσι κάθε βράδυ ηταν και με καινούργια γκόμενα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βισματώνει τον αλλον που ήθελε να διαβάσει,γιατί τον εδιωχνε συνέχεια απο το σπίτι. Ετσι λοιπόν κι εκείνο το βράδυ τον πήρε τηλ και του λέει, Μαλακα φύγε γρηγορα για 2-3 ώρες,εχω χτυπησει 1 γκομενακι πολυτελείας,φύγε έρχομαι. Τα παίρνει ο άλλος,ρίχνει κάτι καντήλια,και φεύγει,καθώς βγήκε απο το σπίτι τον έπιασε μια περιέργεια να δεί τι σοι γκομενάρα ηταν αυτή....... Κρύβετε λοίπον λίγο παραπέρα και βλέπει τον φίλο του,με μια 2μετρη μελαχροινη,με το μίνι της τις μπότες τις,να περπατανε αγκαλιά και να ψιλαχαμουρεύονται. Επιασε λοιπόν τον εαυτό του να ζηλευει....... Γυρίζει μετά απο 4 ωρες στο σπίτι και βλέπει τον φίλο του στο κρεββάτι κομμάτια. Πως τα πέρασες ρε?αξιζε τον κόπο η άδικα πήρα τους δρόμους... Ασε φιλαράκι,ανασταση λέμε,καιρό είχα να περάσω τόσο καλά........ Δέν αντεχει λοιπόν ο αλλος και τον ρωτάει...... Τι τους λές ρε π@@στη μου και τις καταφέρνεις? Και του λεει ο αλλος.... Ρε συ,τι θέλουν οι γκόμενες?παραμύθι,μπλα μπλα,να τους λές πόσο ομορφες είναι,αν γυμνάζονται και διατηρουν αυτό το κορμι........τετοια θέλουν..... Δέν μπορω εγω να λέω τέτοια του λεει ο άλλος,όταν βλέπω ωραία γκόμενα κάτι παθαίνω,τα χάνω........ Ασε ρε κολλητέ του λέει ο αλλος,ετοιμασου να βγουμε και θα σε ξεκομπλαρω εγω,ελα ελα ετοιμασου......... Παίρνει λοιπόν τον φιλαράκο του και τον παει στο μπαράκι με τις καλύτερες γκόμενες....... Μπαινοντας μέσα και βλεποντας ολες αυτές τις γκόμενες,τα χανει κολλαει και πάει και αράζει σε μια γωνίτσα στην μπάρα. Τον βλέπει ο αλλος και του λέει.... Σηκω πάνω ρε,τι κούρνιασες,κοίτα τι γίνετε δωμέσα,ριξε μια ματιά και πές μου ποιά σου αρέσει..... Νά,του λέει,αυτή εκεί η ξανθιά με το μίνι και τα περιεργα μεγάλα ματια,αυτή γουσταρω...... Ε τι περιμένεις βουρ. Ασε ρε τι λές τωρα,τι να πάω να τις πώ στα καλά καθουμενα? Ρε παιδί μου θα πας μπροστά τις θα την κοιτάξεις κατάματα,θα σκύψεις ελαφρώς πρός το αυτι τις και θα την ρωτησεις πως την λένε,θα τις πεις οτι εχει ωραίο ονομα,οτι ειναι η πιο αισθησιακη παρουσια αποψε εδω μέσα,οτι τα μάτια της κανουν εναν απιστευτο συνδυασμο γοητειας με το χαμογελο της......ε μετα πεστης οτι σου κατεβει,ειναι ετοιμη,εχει πέσει......αντε ξεκίνα... Παίρνει αυτός το ποτό του και πάει πρός το μέρος της,εκείνη τη στιγμη παίρνει αυτη το τσαντακι της και παει προς την τουαλετα. Γυρίζει στον φίλο του,τώρα τι κάνω ρε συ??? Πηγαινε κοντά,του λέει,καλύτερα γιατί θα είναι μόνη της. Παει κι αυτός ανοιγει την πόρτα,τίποτα,μόνο οι νιπτηρες,ξαφνικά ακουει πίσω απο μια πόρτα το καζανάκι......... Ανοίγη η πόρτα και βγαινει η γκομενάρα,και τον κοιτάει κατάματα....... Παίρνει απανω του αυτός και τις τα ρίχνει..... Καλησπέρα..... Καλησπέρα του λέει αυτή..... Πως σε λένε? Αρτεμις....... Μμ,Αρτεμις,ομορφο ονομα. Ξέρεις Αρτεμις,εισαι η πιο αισθησιακη παρουσια αποψε......... Ωω,σ ευχαριστώ παρα πολυ......... Κάνει 1 βήμα καταπάνω της αυτός και την κολλαει στην πόρτα τις τουαλέτας.Θυμαται λοιπόν και τα τελευταία λόγια του φίλου του και τις λεέι. Τα μάτια σου κανον εναν απίστευτω συνδυασμο γοητειας με το χαμογελό σου............. Τα παίζει αυτη κατασυγκινημενη και περιμενει την επομενη ατακα..... Αυτός ομως τις είπε οτι του είπε ο φίλος του,δεν είχε κάτι αλλο,επρεπε να αυτοσχεδιασει.... Τις δείχνει με νοημα την πόρτα,μισοκλεινη τα μάτια και τις λεει....... Εχεζες ε???? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα φιλαράκια
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέγας μακάκας
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eurotrip 2 φιλαράκια! | italos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 102 | 03-01-2012 20:11 |
Τα Λύτρα...... | pepax66 | Ανέκδοτα | 13 | 14-10-2010 17:12 |
Τα... Λιτρα; | John1150 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 17-04-2010 22:54 |
Τα αυγά | arisxios | Ανέκδοτα | 10 | 06-04-2009 14:51 |
Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 20:23 |