|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πίεση Ελαστικών
βοήθεια γιατί έχω μπλεχτεί!!!!!!
το νέο μωρό με έχει μπερδέψει με τα παπουτσάκια του. Απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη φοράει Metzeler Karoo T, τα οποία είναι ολοκαίνουρια (1500 χλμ έχουν κάνει), οπότε δεν τήθεται ζήτημα αλλαγής ακόμα (σφηγμένα οικονομικά). Η ερώτηση είναι η εξής: Η Metzeler λέει πιέσεις 36/42 παντού κ πάντα, σύμφωνα με αυτο το chart METZELER - Fitment Chart Η μητέρα BMW λέει 32/36 solo 36/38 2κάβαλος και 36/42 με full φορτίο. συνήθως ακούω τον κατασκευαστή της μότο αλλά εδώ η διαφορά είναι τεράστια, και με προβληματίζει ότι η BMW έδινε οδηγίες πρίν απο 9 χρόνια που έβγαλε το manual, ενώ η Metzeler έχει κάνει μετρήσεις ποιο πρόσφατα (λογικά).... Help γιατί έχω μπερδευτεί!!!!! Last edited by Akyla; 22-08-2011 at 10:56. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίεση Ελαστικών
Προτεινω να εμπιστευεις την BMW.Για το ποση πιεση θα βαλεις παιζει ρολο και η ζαντα.Νομιζω πως και η Metzeler στο manual που εχει θα συμφωνει με τον κατασκευαστη αναλογα το ετος κατασκευης της μοτο.Την εχω παθει (και μαθει) μετα απο αλλαγη ελαστικων σε επωνυμο λαστιχα που κατα λαθος εβαλε στα ελαστικα την πιεση που προτεινοταν για αλλης χρονιας μοντελο.Και οδηγωντας την καταληγεις στη σωστη πιεση εσυ.
|
|
|||
|
|||
στο manuαl πισω τα γραφει λεπτομερως, για δικαβαλο ειναι 2.5bar μπροστα, και 2.9bar πισω.
|
|
|||
|
|||
ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ 36 /36 ΤKC 80 1150 GS ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίεση ελαστικών | platon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 31-08-2010 18:55 |
Κάνε το τεστ αντανακλαστικών του BBC | gper | Διάφορα | 30 | 19-08-2010 02:38 |
....πίεση ελαστικών..... | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 12-04-2010 15:18 |
Πίεση ελαστικών (στην άσφαλτο)... | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 05-09-2009 13:40 |