|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χωρίς ρεύμα η Αίγινα...Έλεος!!!
Φιλαράκια, από το περασμένο Σάββατο η Αίγινα είναι χωρίς ρεύμα!!! Στην αρχή παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ένα από τα τρία υποθαλάσσια καλώδια που ενώνουν την Αίγινα με τα Μέθανα. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πρόβλημα και στο δεύτερο. Έτσι από το Σάββατο το μεσημέρι, το νησί ηλεκτροδοτείται εκ περιτροπής ανά δύωρο και τέσσερις ώρες χωρίς... Μάλιστα χθες Κυριακή, στην περιοχή μας Σουβάλα, είχαμε διακοπή από τις 18:00 έως σήμερα το πρωί στις 10:30!!! Επειδή το πρόβλημα δεν πρόκειται να αποκατασταθεί σύντομα (θέλει μερικές ημέρες...) η οικογένεια τα μάζεψε και επιστρέφει Αθήνα... Και ερωτώ: ποιος αποζημιώνει τόσους επαγγελματίες που στο φουλ της τουριστικής σαιζόν, μένουν χωρίς ρεύμα; ποιος αποζημιώνει όλα τα προϊόντα ψυγείου και κατεψυγμένα που πάνε για πέταμα; ποιος αποζημιώνει τους καταναλωτές που θα πιουν ξυνισμένα γάλατα, θα φάνε λιωμένα παγωτά και αλοιωμένα κρέατα; ποιος αποζημιώνει τον κοσμάκη που από σήμερα το πρωί δεν έχει ούτε νερό να πλυθεί γιατί λόγω της διακοπής δεν δουλεύουν και οι αντλίες μεταφοράς του νερού; ποιος αποζημιώνει τους επαγγελματίες, τους παραθεριστές αλλά και τους κατοίκους όταν όλο το νησί αδειάζει και γυρνάνε Αθήνα άρον άρον; ποιος αποζημιώνει την ανάπηρη μάνα μου για την ταλαιπωρία που θα υποστεί; ποιος αποζημιώνει τον πιτσιρίκο μου που του στερούν τις διακοπές... Άκουσα κάποιον τοπικό παράγοντα να λέει ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω της πληθώρας νέων παροχών στο νησί... Έλεος, η ΔΕΗ δεν γνωρίζει πόσες παροχές έχει;;;; Γιατί έχουν αφήσει το ίδιο δίκτυο εδώ και 40 χρόνια; Γιατί δεν γίνεται συντήρηση; Γιατί αν δεν πληρώσω τα γαμ.... πάγια τον χειμώνα που το σπίτι είναι ακατοίκητο έρχονται και μου το κόβουν, ενώ τώρα που το χρειάζομαι δεν υπάρχει;;; ΕΛΕΟΣ!!! .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωρίς ρεύμα η Αίγινα...Έλεος!!!
καλα δεν εχεις μια ψησταρια να αναψεις τα καρβουνακια σου να φατε;;;;
περα απο την πλακα...τι να πρωτοπεις για το κρατος(θεος να το κανει κρατος).. υπομονη δημητρη και καλο χειμωνα...... |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι, μην παίζεις με τον πόνο μου...
|
|
|||
|
|||
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τι λέει;
|
|
|||
|
|||
Για την ΓΕΝΟΠ δεν γνωρίζω...
Η ΔΕΗ είπε ότι ΘΑ στείλουν στο νησί γεννήτριες. |
|
|||
|
|||
Έτσι είναι οι ΔΕΚΟ τα μαύρα τους τα χάλια,ούστ......
|
|
|||
|
|||
Όχι ρε Γιάννη δεν το δέχομαι...
Οι ΔΕΚΟ και διοικήσεις έχουν και υπευθύνους και εργαζομένους και στην περίπτωση της ΔΕΗ είναι και κερδοφόρες! Εδώ για ένα ####πάρτυ, ξήλωσαν όλη την ηγεσία του "Αβέρωφ"! Γιατί; επειδή είναι στρατός; Στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα γιατί να μην αποδίδονται - καταλογίζονται ευθύνες; Και κυρίως γιατί να μην "προλαμβάνουμε" από το να "θεραπεύουμε"... |
|
|||
|
|||
Πριν χρόνια, έζησα το ίδιο στο νησί μου....
Η κατάσταση ήταν τραγική, όπως την περιγράφεις... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΣΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ...!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ, "ΠΟΣΑ ΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ" |
|
|||
|
|||
καλά που δεν ήρθαμε...
|
|
|||
|
|||
Το κακό είναι ότι όλοι λέμε,
«εγώ θα βγάλω άκρη με την κάθε ΔΕΗ Δεν βαριέσαι άστο», ίσως μια ομαδική μήνυση να αποφέρει κάτι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηλιακή Ταράτσα» και έχετε ρεύμα χωρίς να πληρώσετε ούτε 1€ | MARK | Χρήσιμα | 23 | 27-05-2010 15:46 |
Έλεος πια ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ............. | italos | Διάφορα | 8 | 13-03-2010 15:40 |
Φθηνότερο 2%-3,2% το ηλεκτρικό ρεύμα από 1-1-10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 11-01-2010 21:11 |
Έλεος!!!! | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 19 | 27-10-2009 01:16 |
Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 25-08-2009 23:39 |