|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GoPro issues
Δοκίμασα κι εγω σήμερα τη silver edition, αν και την τέσταρα σε υποφωτισμένο περιβάλλον, έγραψε πολύ καλά. Μόνο που μετά το update στο firmware ενώ έχω πλήρη έλεγχο απ΄το GoPro app, δεν μου δίνει preview, ενώ πριν το update μου έδινε. Ελπίζω να τη βρω την άκρη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια παρουσιασε σε κανεναν προβλημα η καμερα γιατι στα ξενα φορουμ διαβαζω διαφορα...;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας GOPRO HERO 3 (WHITE - SILVER - BLACK E
Απόσπασμα:
H silver μου κατά τη διαδικασία αναβάθμισης του firmware, έγινε τουβλάκι. Αντικαταστάθηκε, αναβάθμισα το firmware στην καινούρια και δουλεύει άψογα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για περιεγραψέ τα...!! |
|
|||
|
|||
Το κυριοτερο,λενε οτι σταματαει να δουλευει κ πρεπει να βγαλεις-βαλεις την μπαταρια για να ξαναδουλεψει,το οποιο αναφερεται κ στο επισημο site της εταιρειας.Οπως επισης οτι η διαρκεια της μπαταριας ειναι πολυ μικρη(δεν ειναι προβλημα αλλα αρνητικο)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
To πρώτο μου έχει συμβεί, είχε φάει σκάλωμα όταν τη δούλευα απ΄το κινητό και τα κουμπιά της ταυτόχρονα. Δικό μου φταίξιμο. Η αυτονομία παρατήρησα οτι μειώνεται αισθητά, αν είναι το wifi συνέχεια ανοιχτό, ακόμα κι όταν η κάμερα είναι off. Μπορείς να προμηθευτείς όμως και aftermarket μπαταρίες και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Mia ερώτηση κι από μένα, έχει παρατηρήσει κανείς σε λήψεις με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού και σε 1080p, μειώνοντας το FOV να αυξάνεται ο θόρυβος? Last edited by nivam; 14-01-2013 at 14:03. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας GOPRO HERO 3 (WHITE - SILVER - BLACK EDITION)
Ερωτηση - προβλημα: Εχω βαλει καρτα μνημης class10 αλλα οχι επωνυμη.
Οταν γραφω βιντεακι σε αναλυση 1080p με 48fps ή 60fps κανει διακοπες στον ηχο. Στα 30fps ειναι ολα καλα. Εχει παρατηρησσει κανεις κατι αναλογο; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας GOPRO HERO 3 (WHITE - SILVER - BLACK EDITION)
Απόσπασμα:
Δηλαδή στην αναπαραγωγή σου κόβει τον ήχο πάντα στο ίδιο σημείο? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GoPro issues
Oχι δε κοβει τον ηχο σε ενα σημειο αλλα κανει συνεχως διακοπες. Πως ειναι οταν μιλας στο κινητο και δεν εχει καλο σημα. Οι διακοπες διαρκουν ενα κλάσμα του δευτερολεπτου και επαναλαμβανονται συνεχεια καθε 2 δευτερολεπτα
|
|
|